reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej.Ja mam życie w biegu wiadomo trójka dzieci jest co robic i to mnie troche trzyma,najgorzej jest właśnie to o czym piszecie stanie w kolejce w kosciele też już przeżyłam ataki ehh...
GOSIA o to niedobrze że masz te bóle to napewno rwa kulszowa miałam w drugiej ciąży w trzecim trymestrze dopiero boli.
A dzis miałam mega stresa.Miałam pierwszą odkąd mam prawo jazdy kontrolę(prawo jazdy mam 18 lat a jeżdzę codziennie)

reklama
Czesc dziewczyny, ja od samego rana mam palpitacje serca i czuję niepokoj. Mam oprocz tego odretwiałą rękę. Chyba kazda nerwica objawia się tak samo....wstajemy z rana i badamy jak się czujemy i wtedy zaczyna być gorzej. W ciagu dnia kontrolujemy swoje samopoczucie. I tworzy się błędne koło. Dawo to nie może byc tak ze boisz sie iść do kościoła i nie idziesz, wlasnie ze robisz odwrotnie i po kilku razach będzie lepiej aż przestaniesz czuć niepokój. Zyskujesz wiarę w siebie i podejmujesz kolejne wyzwania. Jest to bardzo trudne ale możliwe bo przechodzilam przez to....ale niestety potem przychodzi taki moment ze wszystko wraca i zaczynamy od początku.

Hej dziewczyny ja dziś odważyłam się wyjść sama z domu. Też się bałam że zacznie mi serce walić że zrobi mi się słabo i nikt mi nie pomoże. Ale udało się nic mi się nie stało i jestem z siebie dumna

Brawo Gosia [emoji16] mnie ta pogoda wkurza, jak mam iść na to zimno to dziękuje bardzo....

....

Dziewczyny ja jestem o terapii behawioralno poznawczej i lęki trzeba powoli przelamywac. Tak jak dzisiaj Gosia...

Dziewuszki czy jak jesteście zdenerwowane wystraszone to dzidzi bardziej was kopie niż jak jesteście spokojne?

reklama
Chyba nie, nigdy na to nie zwracałam uwagi... Dzisiaj głowa mnie boli, a ciśnienie mam dobre bo 127 na 71, sama nie wiem, lekarze mówiąc że wszystko jest dobrze(ginekolog i chirurg naczyniowy) ale ja oczywiście jestem mądrzejsza i szukam dziury w całym, pewnie ta głowa to mnie z dobrobytu boli!!!!!!

....

Do góry