Ewlinkal....a miałaś i jakie metody będąc w ciąży podczas ataków paniki? A jak dopadały Cię lęki co robiłaś jak je zwalczałaś....no bo ciąża musi przebiegać bez leków a wobec tego jak sobie radzić bez nich? Ewlinkal jest ciężko:-( .... trzymaj sie DZIELNA DZIEWCZYNO
Hans, nie musi przebiegać bez leków, przez to przekonanie kobiety się męczą zamiast iść po pomoc.
Gorsze od leków jest bombardowanie dziecka hormonami stresu, które się wydzielają w czasie depresji i ataków lęku
Nie wyjdę ja to teraz już wręcz dostałam histerii. Ja nie wiem jak ja to dziecko mam w poniedziałek odprowadzić. Nie odprowadzę go. Mnie powinni zamknąć w psychiatryku. Boże święty ta szkoła jest po drugiej stronie ulicy ... szukam psychiatry jak najszybciej
a mówiłam jak najszybciej do lekarza
Ja właśnie wróciłam od lekarza. Mój psychiatra wykonał jeszcze telefon do ordynatora oddziału psychiatrycznego i zapytał co może mi zapisać w 1 trymestrze. Oczywiście sertralina. Na pytanie czy kiedykolwiek coś złego się podziało po sertralinie padła szybka odpowiedź ordynatora: nigdy.
Dostałam malutką dawkę, może mi to ulży. Po 12 tygoniu będę mogła wziąć już większąd