reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
A ja znów jestem chora, mam cały nos zapchany i od godziny nie śpię , ta pogoda mnie dobija bo przez klime cały czas choruje....potem nie śpię i się denerwuje. Mnie kręgosłup bolał w drugim trymestrze około 17 tygodnia zaczął , przy kości ogonowej, robiłam ćwiczenia i mąż mnie masował żeby mi to przeszło, w trzecim trymestrze już mi to minęło .

A masz już jakaś poprawę po serataninie ? Mówił ci lekarz czy masz brać ja do końca czy tylko drugi trymestr ? Za niedługo znów będzie lepiej jak wróciłaś do leków ':)

Jest trochę lepiej na pewno, bo już nie wpadam w panikę że zaraz umrę..ale niestety natrętne myśli jeszcze nie odpuściły, jeszcze za wcześnie. Jak w ciągu dwóch tygodni nie ustąpią, to mam zwiększyć dawkę do 1,5 tabletki.
Lekarz nie kazał mi odstawiać leków do porodu, ewentualnie zmniejszyć dawkę. Ale to poczekamy jak będę się czuła.

A ja znów jestem chora, mam cały nos zapchany i od godziny nie śpię , ta pogoda mnie dobija bo przez klime cały czas choruje....potem nie śpię i się denerwuje. Mnie kręgosłup bolał w drugim trymestrze około 17 tygodnia zaczął , przy kości ogonowej, robiłam ćwiczenia i mąż mnie masował żeby mi to przeszło, w trzecim trymestrze już mi to minęło .

Przeziębienie jest męczące, a w ciąży to już wogóle spać nie daje :hmm:
Teraz zapowiadają mega upały znów, ja chcę już jesień :-( :( może trochę odetchniemy.

Ja sie dzisiaj znowu zle czuje zapislaam sie do podobno bardzo dobrego okulisty ciekawe czy cos poradzi na ten moj wzrok bo tez juz wymiekam... eh glowa mnie boli dzien w dzien juz mam dosc naprawde :/ bardzi czesto biore paracetamol przez to... a czasem nawet ibuprom... eh juz 2 trynestr a ja sie chyba gorzej czuje niz w 1 :/

Jest trochę lepiej na pewno, bo już nie wpadam w panikę że zaraz umrę..ale niestety natrętne myśli jeszcze nie odpuściły, jeszcze za wcześnie. Jak w ciągu dwóch tygodni nie ustąpią, to mam zwiększyć dawkę do 1,5 tabletki.
Lekarz nie kazał mi odstawiać leków do porodu, ewentualnie zmniejszyć dawkę. Ale to poczekamy jak będę się czuła.
A w którym jesteś tygodniu ciąży?

reklama
Do góry