To prawda, niestety te leki nie działają a dodatkowo mnie stresują czy nie robię szkody dziecku przez leki , więc to też takie błędne koło sie robi,Dasz radę tylko musisz w to uwierzyć.Ja też jak dowiedziałam się,że mam odstawić leki,które i tak nie dawaly zbytnio efektu byłam przerażona.Teraz już chyba 5 tydzień po odstawieniu jestem i czuje się o niebo lepiej...oczywiście,ze mam obawy czy mnie nie chwyci ale zaczynam wierzyć w psychoterapię i hipnozę....wcześniej chyba tylko chodziłam,a podświadomie i tak czułam,że to bez sensu....stety/niestety to wszystko jest w naszych głowach
Czy jak mam swojego terapeutę to mogę iść do kogoś innego na hipnozę ? Czy lepiej u swojego terapeuty to zrobić ? Na czym polega ta hipnoza ? U mnie najgorzej jest z spaniem i te noce gdy czekam na sen i myślę . Panika się u mnie dopiero zaczyna jak nie umiem przespać nocy, wtedy dostaje tych ataków. ..jak sypiam dobrze to nic mnie nie rusza , a potem przychodzi taki dzień bezsennej nocy i znów na nowo się zaczyna.