Dziewczyny, zdrowie warte kazdych pieniedzy. Ja mialam psychoterapie poznawczo brhawioralna na Skype od stycznia raz w tyg... ale po jakims czasie uznalam ze musze sorobowac czegos innego bo moze ten Skype jednak nie dziala :/
Wczesniej leki do osychiatry po konsultacji. Leki daly wiecej niz payxhoterapia, ktora nic nie pomogla..
Teraz pojde na hipnoterapie, koszt takij wizyty to tutaj gdzie mieszkam 600zl co jedt mega drogie nawet przy moich zarobkach... w persoektywie co ile kosztuje, leczenie jakiekolwiek w UK to mega koszt.
Zapisalam sie do lekarza poerwszego kontaktu na 20.06 i poprosze o skierowanie na terapie i do osychiatry. Tutaj to tak funkcjonuje ze skoro dalam rade przyjsc i nie placze albo nie rwe sobie wlosow tzn ze jest dobrze. Wiec bede musiala wyjac przyslowiowo wszystkie brudy z szafy zeby to wygladalo naprawde powaznie...
Wystraszona, nie zaluj ciazy prosze, na pewno tez marzylas o dzidziusiu, tak jak ja.... zawsze chcialam miec i nawet jesli to oznaczalo odstawienie lekow i zle samopoczucie - ja z gory zalozylam ze ciaza to bedzie dla mnie ciezki czas bardzo.
jest ciezki no dzis az mnie glowa boli wlasnie spalam, jestem w letargu, wstaje tylko na jedzenie picie i toalete ale moze to hormony tez dzis bo niedobrze mi caly dzien. Zaraz obejrze jakis film.
Ja jestem aktualnie w orzekonaniu powatpiewania w coaze i czy mala fasolka w ogole dobrze sie miewa i czy wszystko z nia w porzadku. Wczesniej balam sie ze mam puste jajo plodowe a teraz wymyslilam ze przeciez to ze nie ma krwawienia to jeszcze nic nie znaczy bo plod moze przestac sie rozwijac
az usmiechnelam sie teraz bo to sa irracjonalne mysli...