To takie bóle jakby w czasie okresu, u mnie raczej w dole brzucha były, przechodzą same po kilku minutach, czasami zmiana pozycji trochę przynosiła ulgę, brzuch często robił mi się twardy. Miałam to częstoo i gin na wizycie zapisał na to luteine 100 mg dwa razy dziennie dopochwowo. Po tym się znacznie uspokoiło. Luteine mam brać do samego końca.Dziewczyny mialyscie może skurcze przepowiadajace ? I jak one wyglądały? Bo dziś poczułam dwa razy po wstaniu. Brzuch jak kamień po prostu dotknąć nie szło
reklama
Edzik36
Fanka BB :)
Ja juz sama nie wiem.bede zmniejszac ten tydzien i zobaczeJeśli wiesz ze nie jesteś na siłach tego zrobić
Kasiuniaxv
Boleć nie boli, ale brzuch jak kamyczek, dziwne uczucie. W ogóle czuję jakby macica była już na maksa powiększona jeszcze wczoraj byłam u lekarza i wszystko było ok...To takie bóle jakby w czasie okresu, u mnie raczej w dole brzucha były, przechodzą same po kilku minutach, czasami zmiana pozycji trochę przynosiła ulgę, brzuch często robił mi się twardy. Miałam to częstoo i gin na wizycie zapisał na to luteine 100 mg dwa razy dziennie dopochwowo. Po tym się znacznie uspokoiło. Luteine mam brać do samego końca.
A który masz tc?Boleć nie boli, ale brzuch jak kamyczek, dziwne uczucie. W ogóle czuję jakby macica była już na maksa powiększona jeszcze wczoraj byłam u lekarza i wszystko było ok...
Te skurcze przepowiadające to nie są typowe bóle, a może masz jakieś wzdęcia po prostu?
Kasiuniaxv
34 tydzień leci, wzdęcia też mnie męczą...A który masz tc?
Te skurcze przepowiadające to nie są typowe bóle, a może masz jakieś wzdęcia po prostu?
Dziewczyny a moze wiecie jak to jest z tym przesuwaniem terminu porodu wgl usg? u mnie co usg sie to zmienia, dziecko jest sporo większe jak na swoj wiek ciazowy i w sumie ten termin juz o dobre 2 tyg mi sie przesunął ten termin. Czy to faktycznie jest tak, ze jest duże prawdopodobieństwo że urodze szybciej?? Wiecie cos na ten temat?
Kasiuniaxv
Taa mi też lekarz przesunął termin o 9 dni. To ściema, gdyby tak było to wszystkie dzieci rodzilyby sie w jednakowej wadzeDziewczyny a moze wiecie jak to jest z tym przesuwaniem terminu porodu wgl usg? u mnie co usg sie to zmienia, dziecko jest sporo większe jak na swoj wiek ciazowy i w sumie ten termin juz o dobre 2 tyg mi sie przesunął ten termin. Czy to faktycznie jest tak, ze jest duże prawdopodobieństwo że urodze szybciej?? Wiecie cos na ten temat?
A już mialam nadzieje ze cos wcześniej wyjdzie... chociaz moja mama mnie i siostrę tez urodziła 2 tyg szybciej, także sie ludzeTaa mi też lekarz przesunął termin o 9 dni. To ściema, gdyby tak było to wszystkie dzieci rodzilyby sie w jednakowej wadze
Kasiuniaxv
Ja się urodziłam z wagą 4300 to chyba byłam 2 miesiące przenoszona
reklama
O dzizas.. To Twoja mamuska miala hardcorowy porod A odnośnie tych skurczy to ja z tydzień temu mialam takie jakby skurcze w podbrzuszu jak na okres i odrazu mnie na kibelek pogonilo wtedy... I teraz to się wlasnie powtórzyło. Sama nie wiem co toJa się urodziłam z wagą 4300 to chyba byłam 2 miesiące przenoszona
Podziel się: