Edzik, czyli jeszcze gorzej niż u mnie z tym odstawieniem. Pamiętasz, mnie kazał dwa tygodnie przed porodem. A na poród przez cc mam się stawić 23.05. Nic jeszcze nie odstawiam.Mówiłam jej o 2tyg.ale powiedziała,że lepiej teraz bo i tak dawka jest nie duża.
reklama
Edzik36
Fanka BB :)
No ja zgłupialam.wczoraj wzięłam o 25mg mniej i od 4 rano pęka mi głowa.Boję się,że mi się pogorszy jak poprzednio.Nie wiem czy ta lekarka się boi czy jak ale mówi,że dam radę...tylko,że ja mam synka pod opieką i ciężko jest jak objawy się nasilają.Nie wiem co robić...Edzik, czyli jeszcze gorzej niż u mnie z tym odstawieniem. Pamiętasz, mnie kazał dwa tygodnie przed porodem. A na poród przez cc mam się stawić 23.05. Nic jeszcze nie odstawiam.
Kasiuniaxv
Najprawdopodobniej się boi, no ale cóż...No ja zgłupialam.wczoraj wzięłam o 25mg mniej i od 4 rano pęka mi głowa.Boję się,że mi się pogorszy jak poprzednio.Nie wiem czy ta lekarka się boi czy jak ale mówi,że dam radę...tylko,że ja mam synka pod opieką i ciężko jest jak objawy się nasilają.Nie wiem co robić...
Kasiuniaxv
Mi lekarka mówiła że ten zespół odstawienny występuje u 15% dzieci. I to naprawdę końskie dawki musza być leków. Byłam dziś u ginekologa, wszystko spoko tylko ciśnienie 150/94, kurde a w domu zawsze w normieKurczę, wtedy kiedy dziecko jest już duże i ukształtowane niemal to masz przestać brać leki. W ulotce nie ma nic o odmie płucnej tylko o zespole odstawiennym. Bez sensu.
Ostatnia edycja:
Edzik36
Kurczę to ja może oszukam,że odstawiam.Mi lekarka mówiła że ten zespół odstawienny występuje u 15% dzieci. Into napnapra końskie dawki musza być leków. Bylan dziś u ginekologa, wszystko spoko tylko ciśnienie 150/94, kurde a w domu zawsze w normie
Ja chyba jeszcze raz bym porozmawiala, albo powiedziała że próbowałaś i czujesz się sto razy gorzej...Kurczę to ja może oszukam,że odstawiam.
Jeśli wiesz ze nie jesteś na siłach tego zrobićJa chyba jeszcze raz bym porozmawiala, albo powiedziała że próbowałaś i czujesz się sto razy gorzej...
reklama
Kasiuniaxv
Dziewczyny mialyscie może skurcze przepowiadajace ? I jak one wyglądały? Bo dziś poczułam dwa razy po wstaniu. Brzuch jak kamień po prostu dotknąć nie szło
Podziel się: