reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dziewczyny, dlatego i ja nie brałam zaświadczenia, bo tak czy siak balam się panicznie, do utraty tchu. I przeżyłam:) I chce Wam powiedzieć, ze strach ma wielkie oczy. Jak zaczniecie rodzić, strach się schowa, będziecie działać. Naprawdę:) Jak ja to przeżyłam to każda przeżyje......
Ja się też obawiam później pobytu w szpitalu, czy nie będę sobie chorób wymyślać...

reklama
Też to mam , zawzze mialam.. A w ciazy naczytalam się o wszystkich możliwych powiklaniach I tak sie czlowiek kula z tymi czarnymi scenariuszami w głowie.. Dobrze ze juz końcowka, to mnie pociesza:)
Juz siebie widzę jak będę im piszczec bo mnie zakluje w boku to to na bank zawal :D też kurcze nie potrzebnie się naczytalysmy o tych chorobach...

Juz siebie widzę jak będę im piszczec bo mnie zakluje w boku to to na bank zawal :D też kurcze nie potrzebnie się naczytalysmy o tych chorobach...
No to czy jest lepsze miejsce, żeby dostać zawału niż szpital?;) Ja się bałam ataków paniki w nocy, ale po porodzie jest się osłabionym, do dzidzi trzeba wstać, więc spałam jak miałam okazje....nie było jak łapać nerwicy....Zresztą będzie tak "podniecone" że przynajmniej na te 3-4 dni w szpitalu zapomnicie o nerwicy, obiecuje:)

No to czy jest lepsze miejsce, żeby dostać zawału niż szpital?;) Ja się bałam ataków paniki w nocy, ale po porodzie jest się osłabionym, do dzidzi trzeba wstać, więc spałam jak miałam okazje....nie było jak łapać nerwicy....Zresztą będzie tak "podniecone" że przynajmniej na te 3-4 dni w szpitalu zapomnicie o nerwicy, obiecuje:)
A potem zacznę brać leki, może będzie dobrze...

Kochana, miałam mieć wykupione leki, żeby od razu po porodzie zacząć brać. Jutro minie 3 tygodnie i na razie nie potrzebuje. I Wam wszystkim tego życzę

reklama
Ja znowu zapisałam się dzisiaj na pierwsze ktg na za 2 tyg i juz mam stres.. ze będę tam musiala lezec 30min i spanikuje

Ostatnia edycja:
Do góry