Mi sie wydaje ze poki karmisz to lekarz leku nie zmieni ew wlasnie pozwoli zwiekszyc dawke. Jesli tak to sprobuj, a noz wieksza podzialaaI nie wiem czy zwiekszac dawke sertraliny czy inny lek?
reklama
Edzik36
Fanka BB :)
te leki to skonsultuj z lekarze.Jezeli zwiększysz do 75 to i tak mala dawka.Widzialam na foI nie wiem czy zwiekszac dawke sertraliny czy inny lek?
Edzik36
Widziałam na forach angielskich,że dziewczyny karmiły przy sertralinie 100mg wiec zd zwiekszeniem nie powinno byc problemu,a ze zmianą leku to nie wiadomo czy być mogła karmić.Co do myśli to wiem,żd ciężko w to uwierzyć ale to tylko myśli.Polecam Ci przesluchac po kolei sezon 2 Divovic na you tube.Tam kolesie świetnie tłumaczą te myśiDzidzia ok, karmię piersia.i chcialabym to robic dalej,ale mam lęki,i myśli typu ze wszystko.jest bez sensu,a raczej takie ti chyba mysli.natretne ze cos sobie zrobie.bo teraz mysle ze wszystko.jest bez sensu......i nie wiem co mam robic
Edzik36
Mam jeszcze pytanie czy czy dziecko po urodzeniu potrzebowalo jakiejs dodatkowej opieki?I nie wiem czy zwiekszac dawke sertraliny czy inny lek?
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Nie zadnej dodatkowej opieki nie potrzebowalo,a czemu mialoby potrzebowac?
Oj dzisiejszy dzień mocno już daje mi w kość, od wczorajszego wieczora duże lęki czy z ciążą wszystko ok bo mam dużo skurczow jak chodze (jak leżę jest ok) ale zaś jak leżę to w koło tylko myśli że jest coś nie tak, z źle się czuje, że mi slabo, że jestem sama z corka. A jakby tego było mało dziś po południu totalnie nie ma kto do mnie przyjsc i mi potowarzyszyc i jeszcze córa się rozchorowała i dostała biegunki. Po prostu kombo jakieś.
Powiedzcie mi dziewczyny czy na uspokojenie bralyscie relanium w ciągu dnia? Czy raczej tylko na noc?
Powiedzcie mi dziewczyny czy na uspokojenie bralyscie relanium w ciągu dnia? Czy raczej tylko na noc?
Edzik36
a nie wiem bo czytalam,ze jak matka bierze antydepresanty to dziecko jest zamulone po urodzeniu i jest pod obserwacja przez kilka dni.Ty bierze sertraline 50?Nie zadnej dodatkowej opieki nie potrzebowalo,a czemu mialoby potrzebowac?
Edzik36
ja jak byla potrzeba to też brałam w ciągu dnia.Pamiętaj,że jesteś silna i dasz radę choć wiem jak to jest w trudnych momentach opiekowac się jeszcze dzieckiem...W ktorym jesteś tyg.bo zapomniałam?Oj dzisiejszy dzień mocno już daje mi w kość, od wczorajszego wieczora duże lęki czy z ciążą wszystko ok bo mam dużo skurczow jak chodze (jak leżę jest ok) ale zaś jak leżę to w koło tylko myśli że jest coś nie tak, z źle się czuje, że mi slabo, że jestem sama z corka. A jakby tego było mało dziś po południu totalnie nie ma kto do mnie przyjsc i mi potowarzyszyc i jeszcze córa się rozchorowała i dostała biegunki. Po prostu kombo jakieś.
Już 29 niby wysoko ale jeszcze troszkę brakuje. Więc fajnie by było jakby jeszcze trochę w tym brzuchu posiedział.ja jak byla potrzeba to też brałam w ciągu dnia.Pamiętaj,że jesteś silna i dasz radę choć wiem jak to jest w trudnych momentach opiekowac się jeszcze dzieckiem...W ktorym jesteś tyg.bo zapomniałam?
reklama
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Nie,po porodzie wszystko ok bylo z Malym. Tak biorę sertralinę 50 mialam nadzieję ze po porodzie bedzie troszke lepiej,ale jednak jest gorzej,stres robi swoje i hormony chyba. U mnie najgorszym lękime jest to ze mi tak zostanie i juz nigdy nie bede sie cieszyc z niczego........i nie wiem czy zwiekszac dawke,niby takie stany rozne psychiczne po porodzie mijaja,chcialabym to przetrwac ale boje siesie ze zamieni sie w jakas nie daj boze depresje poporodowa ciezka,sama nie wiemwiem co robic
Podziel się: