reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Ja tez dzisiaj spalam dobrze, budzilam się kilka razy ale odrazu zasypialam. Te ost zle noce ktore mialam to chyba z tego powodu że mojego mezula nie było... Bo jak wrócił to odrazu noc przespana. Magda nie przejmuj się, będzie git! Spróbuj nie myśleć, stres na pewno nie zaszkodzi. Ja oddałam znowu mocz do badania i czekam trochę jak na szpilkach bo do 12 ma być wynik

Mam wyniki i nie ma białka:) tylko dzisiaj wyszla mi znowu wysoką glukoza w moczu bo aż 300 i jakieś ciała ketonowe. Myślicie że to od tego ze wczoraj robiłam ta krzywa cukrzycowa ? Kurczę bo wczoraj w moczu niczego takiego nie było:/

Mam wyniki i nie ma białka:) tylko dzisiaj wyszla mi znowu wysoką glukoza w moczu bo aż 300 i jakieś ciała ketonowe. Myślicie że to od tego ze wczoraj robiłam ta krzywa cukrzycowa ? Kurczę bo wczoraj w moczu niczego takiego nie było:/
Po takiej ilosci glukozy może wyjsc w moczu. Ja tez raz mialam ale mniej tylko doktor powiedział, że w ciąży to sie zdaza. Pytal czy słodkie wczesniej jadlam. No tu jadlas napewno :-)

Dziewczyny... udało mi się podrzucić młodego do mamy i mam spotkanie ze znajomymi...tylko waham się czy pójść bo się boję złego samopoczucia..

No wlasnie czlowiek sie naczyta i później meczy się caly czas wkrecajac sobie różne filmy... kiedyś nie było Internetu i było lepiej pod tym wzgledem ze czlowiek opierał się jedynie na tym co usłyszał od lekarza, a nie doszukiwał się jak głupi informacji z innych źródeł. Aj już prawie końcówka u Ciebie :)Jak ogólnie się czujesz?
Fizycznie nieźle, ale psychicznie masakrycznie....tak strasznie się boję porodu i mam wyrzuty z tego powodu, co ze mnie za matka.....Ja chyba ataku serca dostane, jak zaczne rodzic

No wlasnie czlowiek sie naczyta i później meczy się caly czas wkrecajac sobie różne filmy... kiedyś nie było Internetu i było lepiej pod tym wzgledem ze czlowiek opierał się jedynie na tym co usłyszał od lekarza, a nie doszukiwał się jak głupi informacji z innych źródeł. Aj już prawie końcówka u Ciebie :)Jak ogólnie się czujesz?
Fizycznie nieźle, ale psychicznie masakrycznie....tak strasznie się boję porodu i mam wyrzuty z tego powodu, co ze mnie za matka.....Ja chyba ataku serca dostane, jak zaczne rodzic

Nie dostaniesz! Nie wiem jak znosicie miesiączki, ale ja co któryś miesiąc mam takie bole ze wytrzymac nie moge i podczas takiego bólu nigdy nic mnie nie obchodziło, w sensie myslalam tylko o tym żeby przestało juz bolec, czasami męczyłem się pol nocy i nigdy w tych momentach nie pomyślałam że się boję, ze serce mi napieprza i takie tam... Może z porodem będzie podobnie... skupimy się ttlko na tym żeby w końcu urodzic i wszystkie inne strachy odejdą w zapomnienie

reklama
Nie dostaniesz! Nie wiem jak znosicie miesiączki, ale ja co któryś miesiąc mam takie bole ze wytrzymac nie moge i podczas takiego bólu nigdy nic mnie nie obchodziło, w sensie myslalam tylko o tym żeby przestało juz bolec, czasami męczyłem się pol nocy i nigdy w tych momentach nie pomyślałam że się boję, ze serce mi napieprza i takie tam... Może z porodem będzie podobnie... skupimy się ttlko na tym żeby w końcu urodzic i wszystkie inne strachy odejdą w zapomnienie
Oby tak bylo bo też się boje, że będę panikowac. Może jak będzie bolało to tylko o tym będę myśleć. Mnie martwi, że mam takie wąskie biodra ( chyba węższe od brzucha) nie chce umeczyc bobasa.

Do góry