reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

hejka.Nowa edzia w naszym kręgu:tak:z tymi napięciami to słaby temat.Mi raz pomaga sprzątanie,innny zapisywanie co to za napiecie i z jaka emocja jest zwiazane.Czasem wlaczam relaksacje Jacobsona czy Schultza ale tu pewnie potrzeba systematyki...w którym tyg.jesteś?jakieś magiczne tabletki łykasz?:sorry:
Dostałam relanium ale staram się wogole nie brać .nie wiem co już robić z tym napięciem ;(

reklama
No wlasnie czlowiek sie naczyta i później meczy się caly czas wkrecajac sobie różne filmy... kiedyś nie było Internetu i było lepiej pod tym wzgledem ze czlowiek opierał się jedynie na tym co usłyszał od lekarza, a nie doszukiwał się jak głupi informacji z innych źródeł. Aj już prawie końcówka u Ciebie :)Jak ogólnie się czujesz?
To prawda dziewczyny z tym internetem. Teraz kazdy sprawdza a z drugiej strony, każdy może napisać co chce nawet górę bzdur. Usg tez robimy co miesiąc, kiedys 3 w trakcie ciąży. Nakrecamy się nieustannie.

Chwilę się nie odzywałam, niestety lęki jak były tak są, zmusiłam się do tego żeby usiąść przed komputerem i pozamawiać brakujące rzeczy do porodu i dla dziecka. Dobrze że jest internet, allegro i apteki internetowe.
Od kilku dni mój brzuch rośnie w oczach. Jeszcze przedwczoraj zapinałam kurtkę bez problemu a dziś już nie dało rady! Coraz ciężej się chodzi, wstaje, oddycha... Coś pobolewa w podbrzuszu i mała kopie boleśnie. Wystraszyłam się, tyle wcześniejszych porodów a u mnie przygotowania w lesie.... Wydałam dziś chyba całą wypłatę... Ale cieszę się że już większość zakupów zrobione, trochę to ulga dla psychiki.

Chwilę się nie odzywałam, niestety lęki jak były tak są, zmusiłam się do tego żeby usiąść przed komputerem i pozamawiać brakujące rzeczy do porodu i dla dziecka. Dobrze że jest internet, allegro i apteki internetowe.
Od kilku dni mój brzuch rośnie w oczach. Jeszcze przedwczoraj zapinałam kurtkę bez problemu a dziś już nie dało rady! Coraz ciężej się chodzi, wstaje, oddycha... Coś pobolewa w podbrzuszu i mała kopie boleśnie. Wystraszyłam się, tyle wcześniejszych porodów a u mnie przygotowania w lesie.... Wydałam dziś chyba całą wypłatę... Ale cieszę się że już większość zakupów zrobione, trochę to ulga dla psychiki.
Super, że jesteś tak przygotowana :-) mi tez zostały ostatnie zakupy i czekanie. Stres i lęki też mam ale tyle juz wytrwałysmy. Zaczynam sie denerwowac przedporodowo. Też mi ciężko i brzuch jakos tak niżej. Chyba skurcze przepowiadajace sie pojawiaja.

Dziewczynki jak nocka?ja od wielu tyg.przespalam całą:laugh2:jednak w klatce piersiowej ściska mnie płacz...dajcie przepis żeby wyryczeć się bez lęku,że coś się stanie:cool:

Dziewczynki jak nocka?ja od wielu tyg.przespalam całą:laugh2:jednak w klatce piersiowej ściska mnie płacz...dajcie przepis żeby wyryczeć się bez lęku,że coś się stanie:cool:
Oj super, że tak spalas :-) ja też dobrze spalam, oczywiscie budze sie 4 razy ale to na moment. Ciebie ściska a ja wstałam wsciekla jak osa. Mąż mnie denerwuje, w domu balagan. Nie mam juz tyle sily na porzadki i zakupy a samo sie jakoś nie robi. Pogoda za to cudna to może nie bedzie powodów do placzu.

Dziewczyny nawkrecalam sobie dziś może pomożecie. Boje sie że te stresy mogą spowodować jakieś niedotlenienie dzidzi. Na usg przeplywy i tetno ok, ktg tez wyszlo ok. Co o tym myślicie? Cos mnie dzisiaj walnelo:( we wtorek mam kolejne ktg

reklama
Dziewczyny nawkrecalam sobie dziś może pomożecie. Boje sie że te stresy mogą spowodować jakieś niedotlenienie dzidzi. Na usg przeplywy i tetno ok, ktg tez wyszlo ok. Co o tym myślicie? Cos mnie dzisiaj walnelo:( we wtorek mam kolejne ktg
to tylko wkręty...już masz dosyć noszenia tego dużego brzuszka i "głupiejesz".Zerknij za okno i idz na spacer...wiosna is back again :laugh2:

Do góry