Spokojnie, powtorz wyniki. 15 to nic strasznego, a jestem pewna, ze za drugim razem nie wyjdzieDziewczynki możecie mi pomóc, Bo mój lekarz narazie nie odbiera, a otrzymałam wlasnoe wyniki.. glukoza ok. Ale przy okazji zrobiłam mocz i wyszło białko 15mg/dl. Nie otwieram Internetu bo nie chce czytać, mój M wyczytal ze niby od 260 jest powód do niepokoju. Ale to mg/dobe, ja mam jednostke mg/dl. ja juz mam szał bo kiedys czytalam ze jak białko w moczu w ciazy to katastrofa. Czy któraś z Was tak miala ???? Proszę pomozcie
reklama
Mam nadzieje, tym bardziej ze badalam mocz juz z dwa tyg temu jak morfologie robilam i było ok. Właśnie dostałam sms od lekarza żeby powtórzyćSpokojnie, powtorz wyniki. 15 to nic strasznego, a jestem pewna, ze za drugim razem nie wyjdzie![]()
anncia ja mam 13mg/dl jak mi teraz w szpitalu robili wiec chyba lekarze widzieli a nie było zadnych zarzutów,narazie nie panikuj,zaraz ci powiem ile miałam w 1 ciazy w 8 miesiacu to wtedy była panikaJejku bo ja juz sie cala trzesejutro powtórzę, ale panika jest a lekarz nie odbiera
No widzisz to podobnie jak ja... pierwsze co pomyślałam o zatruciu... A tego sie boje w ciazy mega!!! Ale rozmawiałam też z kol świeżo po porodzie, ktorej ciaza przebiegala ksiazkowo i jej jeden raz też wyszło białko, a jak powtórzyła bad to było juz ok. Także postaram się cierpliwie do jutra poczekac...anncia ja mam 13mg/dl jak mi teraz w szpitalu robili wiec chyba lekarze widzieli a nie było zadnych zarzutów,narazie nie panikuj,zaraz ci powiem ile miałam w 1 ciazy w 8 miesiacu to wtedy była panika
Dżema a Ty w szpitalu lezysz?anncia ja mam 13mg/dl jak mi teraz w szpitalu robili wiec chyba lekarze widzieli a nie było zadnych zarzutów,narazie nie panikuj,zaraz ci powiem ile miałam w 1 ciazy w 8 miesiacu to wtedy była panika
A w pierwszej ciazy jak byłaś to miałaś więcej tego cholerstwa? I co wtedy z tym robili? Ja już się uspokoila, jutro powtórzę i zobaczymyja niepanikuje jeszcze bo takie ilosci białka mogą być nawet z infekcji,dopiero mysle zrobić z tydzień
A może to kogoś pocieszy. Wkręcałam sobie strach przed starzeniem łożyska (wszędzie piszą, ze jedną z głównych przyczyn jest stres). Bałam się, że przedwcześnie mi się zestarzeje, zaszkodze dzidzi, albo beda mi wywolywac wczesniej porod. Ostatnio w końcu zapytałam gina, czy widzi na usg to łożysko (myślałam, że nie, bo ma tylko 2d) i okazało się, że tak i mam 2 stopień, za 2 i pol tygodnia termin więc wsio ok.
reklama
No wlasnie czlowiek sie naczyta i później meczy się caly czas wkrecajac sobie różne filmy... kiedyś nie było Internetu i było lepiej pod tym wzgledem ze czlowiek opierał się jedynie na tym co usłyszał od lekarza, a nie doszukiwał się jak głupi informacji z innych źródeł. Aj już prawie końcówka u CiebieA może to kogoś pocieszy. Wkręcałam sobie strach przed starzeniem łożyska (wszędzie piszą, ze jedną z głównych przyczyn jest stres). Bałam się, że przedwcześnie mi się zestarzeje, zaszkodze dzidzi, albo beda mi wywolywac wczesniej porod. Ostatnio w końcu zapytałam gina, czy widzi na usg to łożysko (myślałam, że nie, bo ma tylko 2d) i okazało się, że tak i mam 2 stopień, za 2 i pol tygodnia termin więc wsio ok.
Podziel się: