Necia, dobrze kojarze, że Ty jednak cesarka?Ewelinkal: ja mam termin kilka dni po Tobie i również jak tylko coś poczuje to martwię się że to poród![]()
reklama
Edzik36
Fanka BB :)
A kiedy mazz termin?Nie brałam leków, psychiatra mi zabronił. Relanium doraźnie, innych w ciąży nie akceptuje
Edzik jak tam? Napiecie minelo? Mi przeszło, wzielam ciepła kąpiel i sie trochę zdołałam odprężyć, ale teraz jakiś lęk przed lękiem się utrzymuje. A tak z ciekawości dziewczyny ile przytylyscie do tej pory? Ja 10kg 25tydzien. Najbardziej po biodrach i udach widzę.. jak siadam w wannie to ledwo się z tyłkiem mieszcze, a przed ciążą był luz i to sporyy hehA kiedy mazz termin?
Necia, dobrze kojarze, że Ty jednak cesarka?
21 kwietnia, ale już panikujeA kiedy mazz termin?
Ja na pewno się odezwe, bo sama się martwie o Anetke i Kasie, która pisała, że gorzej tym razem dochodzi do siebieDziewczynki pamiętajcie żeby odezwać się do nas już po wszystkim. Żebyśmy wiedzialy ze wszystko w porządkubo ja wciąż zastanawiam się co u Anetki np ..
Ja jestem 9 kg na minusie....najpierw schudlam 11, potem przytyłam dwa. Efekt odstawienia lekówEdzik jak tam? Napiecie minelo? Mi przeszło, wzielam ciepła kąpiel i sie trochę zdołałam odprężyć, ale teraz jakiś lęk przed lękiem się utrzymuje. A tak z ciekawości dziewczyny ile przytylyscie do tej pory? Ja 10kg 25tydzien. Najbardziej po biodrach i udach widzę.. jak siadam w wannie to ledwo się z tyłkiem mieszcze, a przed ciążą był luz i to sporyy heh
reklama
Nawet jak sie zacznie akcja porodowa, to zrobią Ci cesarke skoro masz skierowanieEwelinkal: ja mam mieć cesarke Ale teraz mam lęki żeby przed terminem cesarki coś się nie zaczęło... Mam nadzieję że te lęki i napięcie nie doprowadza do porodu![]()
Podziel się: