reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Jak dziewczyny w świąteczny poranek?u mnie od nocy dobija się nerwica ze zdwojoną siłą...to przez ten stres co przeszłam z synkiem.Na szczęście on czuje się dużo lepiej.A wczoraj wieczorem jeszcze ogladalam na yt( nie wiem po co )wcześniaki i jeden umarl po 5miesiacach i tak się zryczałam jakby to była moja historia:hmm:.muszę się zebrać w gościnę ale płacz mnie dusi w środku i mam jakąś napięciową mega delirkę...boję się,że zwariuje....A jak u Was kuzynki nerwicowe?;)
Ja mam to samo:( napiecie czuje od otwarcia oczu ... sciska mnie żołądek, od kilku dni nie mam apetytu.. u mnie wszystko skupia się na pukcie tego ciśnienia, kilka dni w domu mialam wyskoki I teraz przez to mam Sajgon w głowie.. jeszcze mój M wyjezdza pojutrze. Nie mam sił naprawdę:(

reklama
U mnie też kiepsko. W każdej chwili moge w sumie rodzić, więc każdy ból powoduje panikę:( Mimo wszystko życze Wam spokojnych, rodzinnych świąt

I u mnie kiepsko. Raz mi się wydaje że będzie lepiej a za chwilę taki dół... Wszystko mi w środku podskakuje-takie mam wrażenie. Jutro mam imprezę rodzinną i już się stresuję.

Ja mam to samo:( napiecie czuje od otwarcia oczu ... sciska mnie żołądek, od kilku dni nie mam apetytu.. u mnie wszystko skupia się na pukcie tego ciśnienia, kilka dni w domu mialam wyskoki I teraz przez to mam Sajgon w głowie.. jeszcze mój M wyjezdza pojutrze. Nie mam sił naprawdę:(
Oj Kochana!To chyba to przesilenie dokucza....ja u tesciow ledwo zipie...na zewnatrz pada więc nawet na spacer nie mozna pojsc...Czekam na terapię we wtorek jak na zbawienie bo mam,aż mnie mdli z napięcia:rolleyes2:

Dziewczyny czy Wam też ciężko zjesc cokolwiek jak macie te napiecia? Ja juz mam dosyc , próbowałam spać i co chwilę mnie one wzbudzają.. juz tego nie mialam bardzo dawno, dlatego jestem taka przerazona.. eh jak sobie pomóc, wydaje mi się że w środku mam wszystko ścisniete

Dziewczyny czy Wam też ciężko zjesc cokolwiek jak macie te napiecia? Ja juz mam dosyc , próbowałam spać i co chwilę mnie one wzbudzają.. juz tego nie mialam bardzo dawno, dlatego jestem taka przerazona.. eh jak sobie pomóc, wydaje mi się że w środku mam wszystko ścisniete
No ja też tak mam...chociaż bardziej napięcie trzyma mnie za kręgoslup i w klatce piersiowej,aż do glowy....co powoduje,ze mam wrazenie,iż zaraz zwariuje....nie umiem upuścić tego napięcia o boję się,że trzymając jutro będzie jeszcze gorzej

reklama
Do góry