reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

edzik u mnie na połówkowym wszystko ok :)
tylko cisnienie mam wysokie
czytam was ale sie nie udzielam,jakies doły ostatnio straszne,eahhh
3majcie sie dziewczynki :*

a necia121 mnie martwi ze nic nie pisze,juz tydzien minął

reklama
A mam pytanie do mam które mają już jedno dziecko, czy miałyście może też chwilę że odczuwały ścienne niechęć do opieki nad tym pierwszym dzieckiem ?
Ja miałam kiedys bedac w terapii lęki,że nie wiem czy kocham swohe dziecko ale przerobilam temat j to mój najwiekszy skarb.Teraz też często się zmierzam z thm czy zaakceptuje 2 dziecko bo nie do konca mam instynkt macierzynski pomimo,ze dziecko bylo wyczekiwane

edzik u mnie na połówkowym wszystko ok :)
tylko cisnienie mam wysokie
czytam was ale sie nie udzielam,jakies doły ostatnio straszne,eahhh
3majcie sie dziewczynki :*

a necia121 mnie martwi ze nic nie pisze,juz tydzien minął
Ufff bo się zmartwiłam.Ta pogoda robi doły...u mnie dziś to samo ale własnie kopię się w tyłek i idę na spacer

Ja miałam kiedys bedac w terapii lęki,że nie wiem czy kocham swohe dziecko ale przerobilam temat j to mój najwiekszy skarb.Teraz też często się zmierzam z thm czy zaakceptuje 2 dziecko bo nie do konca mam instynkt macierzynski pomimo,ze dziecko bylo wyczekiwane
Ja tez sie boję jak to z tym instynktem. Ciesze się , że będę miec maluszka ale czasem uczucia mieszane. To wszystko chyba przyjdzie. Dużo tych różnych emocji

reklama
Ja nie, a on odpowiada za coś konkretnego?
Chyba ogolnie za przebieg ciazy. A pytam bo dzisiaj przy okazji badan krwi sprawidzlam poziom i chcialam ew. porównać wyniki:) Na ost wizycie lekarz (ale nie mój prowadzacy) przepisał mi ta luteine, w sumie bardziej profilaktycznie chyba, ale nie biore jej bo boje sie ze lęki nasili:/

Do góry