reklama
Edzik36
Fanka BB :)
Ja miałam kiedys bedac w terapii lęki,że nie wiem czy kocham swohe dziecko ale przerobilam temat j to mój najwiekszy skarb.Teraz też często się zmierzam z thm czy zaakceptuje 2 dziecko bo nie do konca mam instynkt macierzynski pomimo,ze dziecko bylo wyczekiwaneA mam pytanie do mam które mają już jedno dziecko, czy miałyście może też chwilę że odczuwały ścienne niechęć do opieki nad tym pierwszym dzieckiem ?
Edzik36
Ufff bo się zmartwiłam.Ta pogoda robi doły...u mnie dziś to samo ale własnie kopię się w tyłek i idę na spaceredzik u mnie na połówkowym wszystko ok
tylko cisnienie mam wysokie
czytam was ale sie nie udzielam,jakies doły ostatnio straszne,eahhh
3majcie sie dziewczynki :*
a necia121 mnie martwi ze nic nie pisze,juz tydzien minął
magdaswiet
Ja tez sie boję jak to z tym instynktem. Ciesze się , że będę miec maluszka ale czasem uczucia mieszane. To wszystko chyba przyjdzie. Dużo tych różnych emocjiJa miałam kiedys bedac w terapii lęki,że nie wiem czy kocham swohe dziecko ale przerobilam temat j to mój najwiekszy skarb.Teraz też często się zmierzam z thm czy zaakceptuje 2 dziecko bo nie do konca mam instynkt macierzynski pomimo,ze dziecko bylo wyczekiwane
Mnie ta pogoda strasznie dobija.. u mnie od dwoch dni zero slonca do tego mrzy caly dzien, dzisiaj pol dnia nie moge sie podnieść z lozkaUfff bo się zmartwiłam.Ta pogoda robi doły...u mnie dziś to samo ale własnie kopię się w tyłek i idę na spacer
Edzik36
Nieee,ale luteine(progesteron)przyyjmuje od poczatku ciazyA mam jeszcze pytanie, sprawdzalyscie sobie może ilość progesteronu w ciazy?
Ja nie, a on odpowiada za coś konkretnego?A mam jeszcze pytanie, sprawdzalyscie sobie może ilość progesteronu w ciazy?
Edzik36
Anncia wstawaj i idz na krotki spacerek.Poczujesz się lepiejMnie ta pogoda strasznie dobija.. u mnie od dwoch dni zero slonca do tego mrzy caly dzien, dzisiaj pol dnia nie moge sie podnieść z lozka![]()
reklama
Chyba ogolnie za przebieg ciazy. A pytam bo dzisiaj przy okazji badan krwi sprawidzlam poziom i chcialam ew. porównać wynikiJa nie, a on odpowiada za coś konkretnego?
Podziel się: