reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Staram się brać relanium tylko na noc jeśli już naprawdę nie mogę się uspokoić i spać. Jest ciężko ale chodzę też do psychologa i myślę że to dużo mi daje. Zapisałam się też na jogę dla ciężarnych więc może właśnie relaksujące ćwiczenia mi pomogą
Staram się brać relanium tylko na noc jeśli już naprawdę nie mogę się uspokoić i spać. Jest ciężko ale chodzę też do psychologa i myślę że to dużo mi daje. Zapisałam się też na jogę dla ciężarnych więc może właśnie relaksujące ćwiczenia mi pomogą
Ja tezteż brałam relanium w szpitalu na ginekologi dawali mi 2 razy dziennie, po 24tc W domku zaczelam brac szybko tylko na noc, potem co kilka dni i przestałam całkiem. Tez chodze do psychologa i to.mi sporo pomaga a poza tym sama sobie tłuke do głowy, że dam rade :-) Ty tez dasz.

reklama
U mnie dziś w miarę, rano gorzej, teraz spokojniej. Leże, przewracam się z boku na bok jak foka i oglądam wózki już pół dnia. Dalej nie wiem co wybrać.
Dziś zapisałam się na trzecie badanie prenatalne-w połowie kwietnia.

U mnie dziś w miarę, rano gorzej, teraz spokojniej. Leże, przewracam się z boku na bok jak foka i oglądam wózki już pół dnia. Dalej nie wiem co wybrać.
Dziś zapisałam się na trzecie badanie prenatalne-w połowie kwietnia.
Ojej trzecie?? A ile razy powinno się takie badanie zrobić? Ja robiłam raz i gin poki co o drugim nic nie mówił.

Trzecie robi się pomiędzy 28 a 32 tc. A drugie to połówkowe bodajże 18-22 tc.
W trzecim bardziej sprawdza się serduszko bo dokładniej widać gdyby były jakieś wady, mózg, sprawdza się ułożenie, łożysko. Zobaczymy.
A no i trzecie jest płatne, nawet jeśli dwa pierwsze z racji wieku mamusi były bezpłatne.

Trzecie robi się pomiędzy 28 a 32 tc. A drugie to połówkowe bodajże 18-22 tc.
W trzecim bardziej sprawdza się serduszko bo dokładniej widać gdyby były jakieś wady, mózg, sprawdza się ułożenie, łożysko. Zobaczymy.
A no i trzecie jest płatne, nawet jeśli dwa pierwsze z racji wieku mamusi były bezpłatne.
A to muszę zapisaś się na 3.
Ciekawe jsk połówkowe u Dżemy bo przepadła

Jak tam nocka dziewczyny?u mnie fatalnie...synek nadal jelitówka a do mnie wróciły objawy bo mój mąż dostał info.od pracodawcy,że we wtorek wylatuje na 5 tyg....jestem przerażona:o:no2:

U mnie średnio że snem, córa zaczyna chorobe, mąż w sobotę zaczyna nocki a teściowa która nam pomaga od poniedziałku idzie do szpitala więc super :/

reklama
U mnie też jakoś w nocy dziś bardziej nerwowo. Mąż po pracy dziś i cały weekend w szkole. Jakieś dziwne sny miałam, nierealne zupełnie i siku dosłownie dziś co pół godziny. Pobudka tradycyjnie o 5 i gapiaenie się w tv od samego rana.

Do góry