O proszę superTez jestem z zachodu :-) może podobne okolice :-) Ja dziś czuje sie fatalnie. Nocka koszmar... wzielam połówkę relanium 2, jak.zwykle mam wyrzuty do siebie:/
reklama
Edzik36
Fanka BB :)
nie miej wyrzutow .polowka 2 to prawie nicmi zdarzalo się brać dziennie 2×5mgTez jestem z zachodu :-) może podobne okolice :-) Ja dziś czuje sie fatalnie. Nocka koszmar... wzielam połówkę relanium 2, jak.zwykle mam wyrzuty do siebie:/
Edzik36
no ja miałam fatalny start z sertraliną ake widzę że im dalej tym lepiej...ona i tak zaczyna działać z 3-4tyg.opóźnieniemA mam pytanie do Was w sprawie asertinu. Mi go zapisano ale bardzo sie boje go wziąść. Czy nie nasila moich lęków i czy bezsennosc się nie pogłębi. Jak.sie czulyscie na początku? Warto spróbować? Mam kilka tyg do porodu i może mnie to podratuje.
magdaswiet
Lepiej na mnie dziala hydro. Probowalam tylko 2 razy i spalam pięknie. Marze żeby mi wypisali trittico. Moje dwie znajome biorą ( nie ciężarne) i bardzo chwala. Tylko karmienie piersią wtedy odpada... same dylematynie miej wyrzutow .polowka 2 to prawie nicmi zdarzalo się brać dziennie 2×5mg
magdaswiet
Chcialam tylko powiedziec, ze mega sie cieszę, ze trafilam na to forum. W koncu nie czuje sie taka wyrodna i wiem, ze są inne babeczki takie jak ja. Dzieki dziewczyny. Bo w domu mąż ma chyba mnie juz dość, mama mówi ze mam sie zajac czyms innym i tyle... reszcie rodziny sie nie zwierzam. Malo kto wie.
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
No mozna przy nim karmic, ja mam ciagle leki I doly,ale jakos da sie funkcjonowac
Edzik36
trittico brałam przed ciąże.dobrze się śpi ale to antydepresant,który też potrzebuje chwilè żeby siè rozkręcićLepiej na mnie dziala hydro. Probowalam tylko 2 razy i spalam pięknie. Marze żeby mi wypisali trittico. Moje dwie znajome biorą ( nie ciężarne) i bardzo chwala. Tylko karmienie piersią wtedy odpada... same dylematy
magdaswiet
Wiem że oba potrzebują czasu. Tylko mialam kiedys epizod z fluoxetyna i był dramt...przestalam spać, lęki mega, drżenie calego ciała i odstawiłam. A to jedna gupa co asertin :/ dlatego tak sie czajetrittico brałam przed ciąże.dobrze się śpi ale to antydepresant,który też potrzebuje chwilè żeby siè rozkręcić
Edzik36
to rzeczywiście jest opcjaWiem że oba potrzebują czasu. Tylko mialam kiedys epizod z fluoxetyna i był dramt...przestalam spać, lęki mega, drżenie calego ciała i odstawiłam. A to jedna gupa co asertin :/ dlatego tak sie czaje
reklama
Edzik36
na mnie najlepiej przed ciążą jak miałam mega kryzys działał afobam.w 10min stawiał na nogi.brałam go doraźnie gdy hydro nie dawało radyLepiej na mnie dziala hydro. Probowalam tylko 2 razy i spalam pięknie. Marze żeby mi wypisali trittico. Moje dwie znajome biorą ( nie ciężarne) i bardzo chwala. Tylko karmienie piersią wtedy odpada... same dylematy
Podziel się: