ooo dzieki, uspokoilas mnieJa długo czulam ruchy tylko na dole. Macica sie powoli powiksza do góry.
reklama
Edzik36
Fanka BB :)
Anncia to będziesz 1wsza rodzić.Z południa jesteś jak dobrze kojarzę...???22 u mnie
ZachódAnncia to będziesz 1wsza rodzić.Z południa jesteś jak dobrze kojarzę...???
Wiecie co ja tez wczoraj czulam sie bardzo dobrze po poludniu i wieczorem, mialam w glowie mnostwo pozytywnych mysli, moze dlatego tez ze zdolalam przełamac sie w jednej kwestii. dzisiaj też nie jest zle ,ale gdzies tam tli sie lęk w srodku ze bedzie tak jak wczesniejo tak.cieszę się,że mnie tak na spontanie wycìągnęły.objawy mi przeszły ot tak.A teraz obejrzałam Wikingów i czuję się super!
Edzik36
a to tak jak u mnie.ale staram się nie walczyć i widzę,że wtedy to działa...najgorzej jak załącza się stary program nakręcania lęku..ale myślę,że małymi krokami damy dziewczyny radę!Wiecie co ja tez wczoraj czulam sie bardzo dobrze po poludniu i wieczorem, mialam w glowie mnostwo pozytywnych mysli, moze dlatego tez ze zdolalam przełamac sie w jednej kwestii. dzisiaj też nie jest zle ,ale gdzies tam tli sie lęk w srodku ze bedzie tak jak wczesniej
Edzik36
Necia 1424 a kiedy masz termin?U mnie ostatnio wszystkie lęki się nasilają. Panicznie boję się przedwczesnego porodu. A najgorsze jest to że brzuch twardnieje i szyjka się skraca co potęguje mój lęk![]()
Edzik36
codziennie i często tak silne,że ledwo się ruszam ale im bardziej siè na nich skupiam tym bardziej dają popalićEdzik36: 28 kwiecień
Czy też tak macie że napięcie praktycznie codziennie?
reklama
Edzik36
a widzę,że poród już niedługo więc spokojnie dzidzia już w pełni ukształtowana.Naturalnie rodzisz?codziennie i często tak silne,że ledwo się ruszam ale im bardziej siè na nich skupiam tym bardziej dają popalić
Podziel się: