reklama
U mnie puls jak mierze cisnienie i sie zdenerwuje potrafi wskazać 120-130. Przed ciaza tak latwo nie skakal, ale jak jestem spokojna to jest niski 60-70..a nie tak zle ,tylk puls wysoki 100,110 to u mnie norma
Ostatnia edycja:
Ost. meczy mnie mysl jak to bedzie w przy porodzie z tym szpitalnym mierzeniem cisnienia.. mozesz mi powiedziec jak to bylo u Ciebie przy pierwszym dziecku? Tez masz taki paniczny strach jak ktos Ci mierzy i czy podczas porodu Ci wariowalo? Czasami w domu sie nakrece byle czym i potrafi przekroczyc norme a co dopiero w szpitalu eha nie tak zle ,tylk puls wysoki 100,110 to u mnie norma
tez mialam bardzo wysokie zastrzyk w tylek sie dostaje,ale ty chyba masz w karcie napisane ze masz nerwice wiec oni beda wiiedziec jak postepowac,nic sei niemartw maja sposoby,w razie w dostaniesz cos na uspokojenie . teraz jak ktos mi mierzy to jest podwyzszne ale nie tak jak w 1 ciazy,pewine dzieki asertinowiOst. meczy mnie mysl jak to bedzie w przy porodzie z tym szpitalnym mierzeniem cisnienia.. mozesz mi powiedziec jak to bylo u Ciebie przy pierwszym dziecku? Tez masz taki paniczny strach jak ktos Ci mierzy i czy podczas porodu Ci wariowalo? Czasami w domu sie nakrece byle czym i potrafi przekroczyc norme a co dopiero w szpitalu eh
Dziekitez mialam bardzo wysokie zastrzyk w tylek sie dostaje,ale ty chyba masz w karcie napisane ze masz nerwice wiec oni beda wiiedziec jak postepowac,nic sei niemartw maja sposoby,w razie w dostaniesz cos na uspokojenie . teraz jak ktos mi mierzy to jest podwyzszne ale nie tak jak w 1 ciazy,pewine dzieki asertinowi
U mnie od tych dwoch trzech dni jest lepiej niz bylo, chociaż w srodku caly czas tli sie jakis niepokój. Mimo wszystko pozytywnie nastawiam się na dzisiejszy dzien, na dworze tak przyjemnie, ptaki spiewają, trzeba jakos wykorzystac ta pogode!dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie?ja czuję jakiś smutek....może w końcu spełni się moje marzenie i zacznè płakać
Edzik36
Fanka BB :)
masz racjè!trzeba wziąć siè w garść i na spacerU mnie od tych dwoch trzech dni jest lepiej niz bylo, chociaż w srodku caly czas tli sie jakis niepokój. Mimo wszystko pozytywnie nastawiam się na dzisiejszy dzien, na dworze tak przyjemnie, ptaki spiewają, trzeba jakos wykorzystac ta pogode!
magdaswiet
Ja dziś lepiej spalam i bez leków wiec maly sukces. Przydreptalam do męża ( bo spi w salonie) o 6 i jeszcze pospalam do 9 :-). Tez mam wysoki puls zazwyczaj 80 w nerwach ponad 100. Jutro man terapie i doczekac sie nie mogę, nawet mi sie śnila. Słucham i czytam dividica i mam coraz lepsze nastawienie.
reklama
Edzik36
super!a w jakim jesteś nurcie terapii?Ja dziś lepiej spalam i bez leków wiec maly sukces. Przydreptalam do męża ( bo spi w salonie) o 6 i jeszcze pospalam do 9 :-). Tez mam wysoki puls zazwyczaj 80 w nerwach ponad 100. Jutro man terapie i doczekac sie nie mogę, nawet mi sie śnila. Słucham i czytam dividica i mam coraz lepsze nastawienie.
Podziel się: