ApoSerta, Asentra,Asertin, Luxeta, Miravil, Sertagen, SertaHEXAL, tez biore eutyrox,ale endykynolog powiedział ze mozee byc podwyzszone przez antydepresanty,jak moge brac w ciazy,taka młoda a juz chora i kazał odstawic i wogole poczulam sie u niego jak czubek i stwierdziłąm niech mnie całuje w du...jak bym mogla to bym niebrała proste,wrrr za miesiac sprawdzm czy tsh spadłó po eutyroxiea co to za lek?sertralina?
reklama
mi ciagle skacze ale nie jest tak straszne jak w pierwszej ciazy,w pierwszej juz chorowalam ale sie nieleczyłąm i była naprawde masakra160/90 przez pół ciazy bo ciagle stres synek urodził sei malutki i mowili ze to moglo byc przez cisnienie,teraz jest madrym i slicznym dzieekiem wiec bez stresuA to ja tak samo wlasnie sie z ginekologiem umowilam heh. Problem w tym ze jak mam te gorsze dni to mierze obsesyjnie. Z reguly jest niskie, jak sie nakrece albo zdenerwuje potrafi skoczyc. Ci sie zdazaja tez takie wyskoki w domu?? Myślisz ze nie szkodzą dziecku ani nie doprowadza do jakis powiklan?
a co do lekow to sie nie znam bo tylko paroxetyna sie leczyłąm ale jej niewolno w ciazy wiec szukałąm alternatywy i przetrzasajac internet ten asertin jest czesto stosowany u kobiet w ciazy z depresja i poprosiłąm mojego psych zeby mi przepisał bo nic nie chciał dać chyba ze relanium ale ja niechcialam doraznie
Edzik36
Fanka BB :)
a widzisz ja dopiero biorę eutyrox od czasu ciąży.wcześniej brałam sertraline i miałam normalne tshApoSerta, Asentra,Asertin, Luxeta, Miravil, Sertagen, SertaHEXAL, tez biore eutyrox,ale endykynolog powiedział ze mozee byc podwyzszone przez antydepresanty,jak moge brac w ciazy,taka młoda a juz chora i kazał odstawic i wogole poczulam sie u niego jak czubek i stwierdziłąm niech mnie całuje w du...jak bym mogla to bym niebrała proste,wrrr za miesiac sprawdzm czy tsh spadłó po eutyroxie
Edzik36
Fanka BB :)
co lekarz to inna opinia.Moja kumpela calą ciąże na paroksetynie była nawet w czasie potodu i maluch żywy ogień.Jedyne co to był po porodzie ciągle spiacy ale to pewnie po kazdych antydepr.mi ciagle skacze ale nie jest tak straszne jak w pierwszej ciazy,w pierwszej juz chorowalam ale sie nieleczyłąm i była naprawde masakra160/90 przez pół ciazy bo ciagle stres synek urodził sei malutki i mowili ze to moglo byc przez cisnienie,teraz jest madrym i slicznym dzieekiem wiec bez stresu
a co do lekow to sie nie znam bo tylko paroxetyna sie leczyłąm ale jej niewolno w ciazy wiec szukałąm alternatywy i przetrzasajac internet ten asertin jest czesto stosowany u kobiet w ciazy z depresja i poprosiłąm mojego psych zeby mi przepisał bo nic nie chciał dać chyba ze relanium ale ja niechcialam doraznie
mi ciagle skacze ale nie jest tak straszne jak w pierwszej ciazy,w pierwszej juz chorowalam ale sie nieleczyłąm i była naprawde masakra160/90 przez pół ciazy bo ciagle stres synek urodził sei malutki i mowili ze to moglo byc przez cisnienie,teraz jest madrym i slicznym dzieekiem wiec bez stresu
Eh widzisz ja wczoraj mialam np.przy zdenerwowaniu 142/83, dzisiaj 138/88 ale za moment spadlo... ja mam tak ze skoczy i za chwile spada... przed ciążą mialam wyzsze wyskoki tak jak piszesz i boje sie wlasnie z takie bede miec.. bardzo sie tym przejmujemi ciagle skacze ale nie jest tak straszne jak w pierwszej ciazy,w pierwszej juz chorowalam ale sie nieleczyłąm i była naprawde masakra160/90 przez pół ciazy bo ciagle stres synek urodził sei malutki i mowili ze to moglo byc przez cisnienie,teraz jest madrym i slicznym dzieekiem wiec bez stresu
Ja w Zielonejoooo super!A gdzie rodzisz?
Dziewczyny znowu ja mam termin porodu na 15.07 takze tez blisko Was
fajnie to duzo czasu spedzimy razem bedziesz pierwsza wiec obiecaj ze dasz znac co z dzidzia,wiekszasc dziewczyn nie wracaa na forum po porodzie i nie ma jak sie dowiedziec czy były jakies komplikacje z maluszkiem przez ssri
Dziewczyny ja już urodziłam niedawno przez cc i powiem wam że nie mogę dojść do siebie wszystko mnie boli dużo gorzej się czuję niż po pierwszym ccJa w Zielonej
Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: