gratulacje :* ale juz masz to za sobą teraz bedzie tyko lepiejDziewczyny ja już urodziłam niedawno przez cc i powiem wam że nie mogę dojść do siebie wszystko mnie boli dużo gorzej się czuję niż po pierwszym cc
Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
To juz po??? Gratulacje! Super ze juz masz z glowy, tylko dlaczego tak szybko? Mialo byc na przyszly tydzien? Bol minie, nie bylo chyba az tak strasznie co?Dziewczyny ja już urodziłam niedawno przez cc i powiem wam że nie mogę dojść do siebie wszystko mnie boli dużo gorzej się czuję niż po pierwszym cc
Kasia gratulacje!!!! Jak dobrze, że masz to już za sobą Juz niedługo wrócisz do domu. Na który szpital się zdecydowałaś?Dziewczyny ja już urodziłam niedawno przez cc i powiem wam że nie mogę dojść do siebie wszystko mnie boli dużo gorzej się czuję niż po pierwszym cc
U mnie pierwsze, chłopczykja podkarpacie a co bedziecie miec,anncia pierwsze dzeicko?
mi relanium moj lekarz przepisał ale niewzielam on tylko doraznieOooo dziewczyny, ale nas przybyło. Ja przed ciążą brałam mozarin, wcześniej paxtin. Przerobiłam troszke tych leków i paroksetyna bije wszystkie na głowe. Ponawiam prośbę o podzielenie się wrażeniami po relanium
Będziemy się nawzajem informowac wszysykie mam nadziejefajnie to duzo czasu spedzimy razem bedziesz pierwsza wiec obiecaj ze dasz znac co z dzidzia,wiekszasc dziewczyn nie wracaa na forum po porodzie i nie ma jak sie dowiedziec czy były jakies komplikacje z maluszkiem przez ssri
W Świdniku ale bardzo mnie boli brzuch i rana i kręgosłupKasia gratulacje!!!! Jak dobrze, że masz to już za sobą Juz niedługo wrócisz do domu. Na który szpital się zdecydowałaś?
Mi właśnie nie chciał żadnych innych leków przepisać, tylko relanium doraźnie. Też nie wzięłam, dlatego chciałam podpytać o samopoczucie dziewczyn, które brałymi relanium moj lekarz przepisał ale niewzielam on tylko doraznie
Edzik36
Fanka BB :)
super!gratulacje!poza obolałym ciałem jak się czujesz psychicznie?jak dzidzia po ssri?gratulacje :* ale juz masz to za sobą teraz bedzie tyko lepiej
reklama
Wgl dziewczyny to relanium to nie jest benzodiazepina? Mi moj lekarz nie chcial dac tego leku jak kiedys go o niego pytalamMi właśnie nie chciał żadnych innych leków przepisać, tylko relanium doraźnie. Też nie wzięłam, dlatego chciałam podpytać o samopoczucie dziewczyn, które brały
Podziel się: