Tak naprawde w tej ciazy nie mialam jeszcze az tak bardzo nasilonego lęku jak dzisiajDzieki za wsparcie! Najgorsze minęło, ale niepokoj i strach przed powtorka pozostal.
reklama
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Mnie z kolei wczoraj I dzis tak bolalo na dole plecoe I az szlo do szyi.......nie wiem co to za bóle,az musialam sobie usiasc
Jeśli jesteś na chodzie to staraj się wychodzić do ludzi znajomych czy rodziców mi to trochę pomagałoTak naprawde w tej ciazy nie mialam jeszcze az tak bardzo nasilonego lęku jak dzisiaj
Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom
Moze to normalne, moze ma prawo juz wszystko boleć przy końcówce, organizm juz zmeczonyMnie z kolei wczoraj I dzis tak bolalo na dole plecoe I az szlo do szyi.......nie wiem co to za bóle,az musialam sobie usiasc
Staram sie, chociaz raczej zamykam sie przed znajomymi, ktorzy nie wiedzą o moim problemie, bardzo ale to bardzo takie spotkania mnie stresujaJeśli jesteś na chodzie to staraj się wychodzić do ludzi znajomych czy rodziców mi to trochę pomagało
Dokladnie wiem, ale teraz w ciazy dla mnie to jest podwójnie trudne.. martwie sie, ze dostane takiego napadku lęku np. że wyladuje w szpitalu, a on tez jest moja fobią. W tym stanie jeszcze gorzej to znosze mam wrazenie, niepokój jest też wiekszy bo czlowiek przezywa za dwoch..Podobno przed lękiem nie powinno się uciekać ale stawić mu czoła chociaż wiem że nie jest to proste
Ja też martwię się jak zniose pobyt w szpitalu a idę już 1 albo 5 marca i kilka dni przed cc będę musiała tam spędzić boję się że sytuacja się powtórzy z mojego ostatniego pobytu w szpitaluDokladnie wiem, ale teraz w ciazy dla mnie to jest podwójnie trudne.. martwie sie, ze dostane takiego napadku lęku np. że wyladuje w szpitalu, a on tez jest moja fobią. W tym stanie jeszcze gorzej to znosze mam wrazenie, niepokój jest też wiekszy bo czlowiek przezywa za dwoch..
reklama
Wiesz wydaje mi się że mnie bardziej dobija rozłąka z dziećmi i mężem tego mi najbardziej brakowało w szpitalu do tego stopnia że aż mi lęki zaczęły wtedy dokuczac dlatego boję się że tym razem będzie tak samoWiem, ze latwo mówić bo sama się boje szpitali, ale staraj sie myslec ze tam sa specjaliści. Nie pozwolą aby Tobie lub malenstwu stala sie krzywda, bo będą za to odpowiadac
Podziel się: