reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ja wlasnie zaczelam 37 tydzien ciazy. W tym tyg bylam na ostatnim usg,dzidzius wazy 2440. Ja ciagle sie boję tego jak będę się czuła po porodzie, czy sobie poradzę z dwojka malych dzieci. Boję się depresji poporodowej, dzisiaj rozmawialam z psychologiem, doszlismy do wniosku zebym do porodu pozostala na dawce 50 sertraliny,a po porodzie zobaczymy jak sie bede czula
A ile lat albo miesięcy ma twoje starsze dziecko?

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I też się boję jak sobie poradzę po porodzie z dwójką małych dzieci w tym ta starsza dopiero będzie uczyła się chodzić wcale nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało ja jestem dopiero w 34 tygodniu ciąży mała ma 1900 wagi a ok 37 tyg mam mieć cc

Cześć chwilę mnie tu nie było a chcę się podzielić z wami tym że ja właśnie urodziłam 20.02. Przez cc wskazaniem do niego była właśnie nerwica lękowa ale poród wspominam bardzo dobrze podczas którego lekarze żartowali sobie była bardzo fajna atmosfera. Dzieciątko dostało 10 punktów w skali Apgart jest malutka ale zdrowiutka teraz dochodzimy do siebie już w domku i karmię piersią tagże narazie bez leków wrazie czego będę ratować się validolem ziołowym. Tagże dziewczyny nie denerwujcie się bo będzie dobrze i wygracie z tą nerwicą trzymam za was kciuki .

Cześć chwilę mnie tu nie było a chcę się podzielić z wami tym że ja właśnie urodziłam 20.02. Przez cc wskazaniem do niego była właśnie nerwica lękowa ale poród wspominam bardzo dobrze podczas którego lekarze żartowali sobie była bardzo fajna atmosfera. Dzieciątko dostało 10 punktów w skali Apgart jest malutka ale zdrowiutka teraz dochodzimy do siebie już w domku i karmię piersią tagże narazie bez leków wrazie czego będę ratować się validolem ziołowym. Tagże dziewczyny nie denerwujcie się bo będzie dobrze i wygracie z tą nerwicą trzymam za was kciuki .
Super gratulacje córeczki! Az mi sie lezka w oku zakrecila i nadzieja pojawiła. Ja od dwoch dni czuje sie strasznie i tak bardzo chcialabym miec już to za sobą...

Super gratulacje córeczki! Az mi sie lezka w oku zakrecila i nadzieja pojawiła. Ja od dwoch dni czuje sie strasznie i tak bardzo chcialabym miec już to za sobą...
Spokojnie jakoś damy radę pamiętaj nie jesteś z tym sama ja też odliczam dni do cc i się nie mogę doczekać końca to leżenie mnie dobija chociaż ja trochę wstaje bo bym oszalala także jak źle się czujesz to się odzywaj będziemy się ratować nawzajem

Zauwazylam ze jak moj M wyjezdza czuje sie bardzo niespokojna i zaczynam sie nakrecac, ale to tak strasznie ze chwilami zanosze sie placzem, jakbym w jakas histerie wpadala.. kontroluje go strasznie, w momencie gdy np. dluzszy czas nie odbiera tel nakrecam sie ze mnie lekcewazy i wpadam w rozpacz.. mimo iz pozniej wiem ze te myśli byly zupelnie bezpodstawne eh. I wlasnie tak od wczoraj na zmiane: lęki i płacz.. pol nocy nieprzespanej. Teraz jest lepiej bo wrocił, jednak jestem tak wykonczona tym wszysykim ze ledwo na oczy widze, glowa boli, martwie sie tez o dziecko, ze te moje napady placzu mogly zaszkodzic:(

Ja w tyg. podjade do swojego psychiatry po leki, nie dam dluzej rady. Lekarz przy ost wizycie mówił, ze jak nie bede sobie radzic, po 20 tyg cos mi wprowadzi. Mam teraz lęk przez lękiem, ze przy kolejnym jego wyjezdzie to sie powtorzy, a jeszcze troche i zacznie wyjezdzac regularnie w delegacje

reklama
Do góry