Ja naszczesie jestem mibilna... domyslam sie jak sie czujesz leżąc.. ja w pierwszym trymestrze tak leżałam, czulam sie cały czas okropnie zmeczona przez co psychika mi jeszcze bardziej siadala.. działaj natomiast martwie sie bo cos slabo sie czulam, zrobilam sobie godzinna drzemke w dzien i wstałam z bolem gardla, normalnie az ciezko oddychac takie gardlo zawalone, oby nie zadna grypa:/ chorowalyscie w ciazy?
reklama
Ja w tej ciąży to jestem chora już trzeci raz strasznie mnie kaszel męczy co dodatkowo potęguje moje lęki B martwię się o blizne po ccJa naszczesie jestem mibilna... domyslam sie jak sie czujesz leżąc.. ja w pierwszym trymestrze tak leżałam, czulam sie cały czas okropnie zmeczona przez co psychika mi jeszcze bardziej siadala.. działaj natomiast martwie sie bo cos slabo sie czulam, zrobilam sobie godzinna drzemke w dzien i wstałam z bolem gardla, normalnie az ciezko oddychac takie gardlo zawalone, oby nie zadna grypa:/ chorowalyscie w ciazy?
Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu ja jestem w pierwszej ciąży, więc mogę się mylić, ale to nie są te skurcze przepowiadające? Macica sobie ćwiczyAlbo taki ból miesiaczkowy?
Ja jestem, podczytuje Was. Ostatnio czuje się całkiem dobrze, choć trochę przeziębiona jestem i syn tez chory. Czekam na taki dzień kiedy będę mogła zrobic test, bo starania wznowione. Trzymajcie kciukiJakos to bedzie, musimy wytrwac! A jak z innymi dziewczynami?? Jestescie tu jeszcze? Radzicie sobie?
Właśnie nie wiem bo w żadnej ciąży nie odczuwalam tego tak jak w tej ale może po cesarce w kolejnej ciąży tak bywa że są takie pobolewaniaKasiu ja jestem w pierwszej ciąży, więc mogę się mylić, ale to nie są te skurcze przepowiadające? Macica sobie ćwiczy
reklama
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Ja wlasnie zaczelam 37 tydzien ciazy. W tym tyg bylam na ostatnim usg,dzidzius wazy 2440. Ja ciagle sie boję tego jak będę się czuła po porodzie, czy sobie poradzę z dwojka malych dzieci. Boję się depresji poporodowej, dzisiaj rozmawialam z psychologiem, doszlismy do wniosku zebym do porodu pozostala na dawce 50 sertraliny,a po porodzie zobaczymy jak sie bede czula
Podziel się: