reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Bardzo dobre opinie slyszalam o Świdniku. Ja chyba na Krasnickich, naturalnie
Właśnie trochę się obawiam tego Świdnika moja koleżanka tam rodziła i niby jest zadowolona ale sama nie wiem poprzednie dziecko rodzilam w Puławach i mimo obaw jestem bardzo zadowolona. A w którym jesteś tygodniu i na kiedy masz termin?

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy jak już będę w szpitalu to mogę liczyć na wasze wsparcie bo może to być dla mnie ciężkie przeżycie

Dziewczyny to leżenie to mi już bokiem wychodzi co jakiś czas łapie doła i mam dosyć próbuje się pocieszać tym że już tak niewiele mi zostało do cesarki ale jakoś mnie to nie przekonuje cały czas mam wrażenie że to jeszcze strasznie długo to chyba przez to że odliczam te dni do końca

reklama
Jeszcze te pobolewania brzucha mnie dobijają mimo że wiem że to jest normalne po prostu w pewnym sensie jestem już zmęczona a u was jak mijają dni?

Do góry