reklama
Justi! Od dziś powinnam zacząć brać asertin. Ale mam straszne wątpliwości. bo nie wiem czy pisałam, najpierw przez parę dni brałam seronil, to lek niby z tej samej grupy co asertin ale nie na bazie sertraliny. Miałam po nim dziwne jazdy, byłam okropnie pobudzona i miałam wrażenie że oszaleję, poza tym nudności a nawet mroczki przed oczami. Psychiatra odstawiła mi ten lek i wtedy przepisała sertralinę. Ale po nim chyba też mogą być takie skutki uboczne jak nasilenie lęków i pobudzenie. I właśnie tego się bardzo boję. Myślę sobie, że może na tym etapie ciąży wspomagać się relanium. Mam jeszcze przepisany jakiś oxazepam, też uspokajający. Ty jak zaczęłaś brać asertin to miałaś takie objawy jak opisałam?
Gosiu! Asertin bralam od 5 lat i jest naprawdę swietnym lekiem, nie masz sie czego obawiać, Na poczatku moze byc troche gorzej organizm zawsze tak reaguje ale potem bedzie tylko lepiej
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
To jeszcze dwa miesiace mozesz go spokojnie brać. Nie bój sie brac leków bo ja zeby nie leki to te 5 lat byly by najwieksza męką mojego życia
Na początku nie czułam się dobrze, objawy się nasiliły. Tak jak pisałam wcześniej biorę od 03 stycznia dawkę 50 mg, niby jest trochę lepiej ale nadal miewam większe lub mniejsze lęki. U mnie jest o tyle ciężko, że wczoraj okazalo sie ze synek ma zapalenie płuc a ja ostre zapalenie zatok i glowa i pęka, nie wiem czy nie skończy się antybiotykiem. Nigdy w życiu nie czułam się tak zmeczona. ...
Justi, ja bralam dawkę 50 mg i po jakichs dwoch tygodniach poczulam dzialanie. Bralam ten lek okolo 5 lat i naprawde moje zycie bylo calkiem inne. Pozniej moj lekarz odstawil mi we wrzesniu ubieglego roku i od tamtej pory nie biorę i znow wszystko wrocilo. Nie wiem czy ten lek juz bede musiala brac cale zycie, bo na to wychodzi....
reklama
Dziewczyny jak się trzymacie? Ja niestety od wczoraj biorę antybiotyk, scięło mnie kompletnie, chcialam dzwonić na pogotowie chyba pierwszy raz w życiu bo bolało mnie wszystko, macica napinala się od kaszlu, myslalam że oszaleję...to prawda, że jak się wali to już wszystko.
Dziewczyny, czy wy tez macie takie obawy, czy poradzicie sobie z dzieckiem. Wydaje mi się, że jestem teraz tak slaba, że graniczy to z cudem.
Gosiu czy zaczelas brac leki?
Dziewczyny, czy wy tez macie takie obawy, czy poradzicie sobie z dzieckiem. Wydaje mi się, że jestem teraz tak slaba, że graniczy to z cudem.
Gosiu czy zaczelas brac leki?
Podziel się: