reklama
U mnie jeszcze 1,5 tygodnia i bede mogla znow zaczac brac asertin, czekam na to jak na zbawienie. Justi86 w którym miesiącu ciąży jestes?
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wlasnie trwa 25 tydzień ciąży, czyli 6 miesiąc. Asertin rozkręca sie powoli, przynajmniej u mnie. Poczatki nie byly fajne... lęki się nasiliły ale ja jestem dosc wrazliwa na leki. Liczę i głęboko wierzę że z każdym dniem będzie lepiej.
U mnie jeszcze 1,5 tygodnia i bede mogla znow zaczac brac asertin, czekam na to jak na zbawienie. Justi86 w którym miesiącu ciąży jestes?
Potok myśli w głowie, włącznie z takimi strasznymi, że zrobię sobie krzywdę, ze zwariuję, popadnę w obłęd. Cała się wtedy trzesę i nie umiem nas tym zapanowac, serce mi wali jak młot. A u ciebie?
Mi też serce wali jak oszalałe, mam wrażenie że zaraz umrę że nikt mnie nie zdąży uratować i że poronie. Jak mam jakis wysiłek np wchodzę po schodach serce mi przyśpiesza i już się nakręcam że bedzie bilo coraz szybciej. I tak to wygląda. ...
Asiu ja jestem w 27 tyg. U mnie jak dopada mnie ten dziwny stan to wali mi serce w głowie mam żar nie mam apetytu i zaczyna się strach że dziecku nie dostarczam jedzonka i takie tam. No i zupełnie nie mogę spać choć kiedyś nie miałam z tym problemów. Noce są dla mnie przekleństwem bez tabletki uspokajającej się nie obędzie.
Nasilaja mi sie te objawy wieczorem w nocy jak sie przebudze i rano. W Dzien jest w miare znosnie bo pojde sobie na spacer albo czyms sie zajmę
Asia Mam dokładnie tak samo jak ty noc zarwana wali mi serce jak się przebudzę a potem już nie śpię. Wieczorem już myślę o nieprzespanej nocy i znowu strach, a rano strach co będzie w ciągu dnia. W dzień jakoś tak trochę lepiej. Muszę się ratować tabletkami uspokajającymi bo inaczej zwariuję. A do dopiero początek 7 m-ca. Fajnie że forum odżyło bo fajnie tak z kimś pogadać.
reklama
Ja pije tylko melise z uspakajaczy. Gosiu a ile masz lat jesli moge spytac?
Podziel się: