reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Necia1424 i dziewczyny jak się czujecie?
Przypomniałam sobie o książce" Strach i paniczny lęk". Jeśli chodzi o same objawy somatyczne nerwicy bardzo mi pomagała. Kiedy znowu się dusiłam, albo coś innego czytałam ją i mówiłam sobie: widzisz, to tylko nerwica, nie umrzesz nie jestes chora. Gdyby ktoś chciał mogę ją podesłać w pdf
Hej [emoji16] ja bym prosiła o ta książkę. Głowa do góry będzie dobrze.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tylko się boję żebym sobie poradziła z synkiem żebym była dobra mama niczego więcej jakoś sobie radziłam z tą chorobą ale teraz takie mam nasilenie.

Napisane na SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Musicie mi dziewczyny podać maile, bo nie widze tu opcji żadnej przesłania załącznika. Edycia poradziłaś sobie z córeczką, poradzisz sobie z synkiem:)

Witam jestem tu nowa. Nerwicę lękową mam od jakichś 7 lat. Mam córeczkę która skończyła 15 miesięcy i jestem w drugiej ciąży,aktualnie 23 tydzień. Leczyłam się antydepresantami 3 lata temu z jakieś 8 miesięcy, i po urodzeniu córki też 8 miesięcy. Miałam dosyć cięzki poród i ogólnie ciężko zniosłam etap po porodzie. Lęki wróciły. W poprzedniej ciąży stresowałam się bardzo i bałam, ale.obyło się bez leków, chodziłam do psychologa tylko, nawet po 7 miesiącu się tak dobrze poczułam że zrezygnowałam ze spotkań. Ta.ciąża mnie przeraża natomiast, chciałam drugiego.dzidziusia ale nie tak szybko.......jeszcze tak z trzy tyg temu bylo znosnie, ale nalozylo sie pare stresow i leki wrocily,natretne mysli ze juz wiecznie bede miala depresje, ze popelnie samobojstwo,strasznie mnie orzerazaja te mysli,wiem jak sobie radzic w takich sytuacjach ale i tak nic nie pomaga......od dwoch dni.biore sertraline,boję się że nie zadziała........i już wiecznie będę miała problem. Aktualnie jestem tak zetsresowana że nie śpię w nocy, nie mogę jeść i nie wiem czy to nie depresja bo wszystko robię na siłę, nie mam chęci do niczego........liczę na Wasze wsparcie........nie wiemwiem ile jeszcze wytrzymam.....

U mnie po wizycie u psychologa jak się wygadałam dzień było dobrze. Teraz znów to samo lęki ataki paniki. Najgorsze noce nawet na 5 minut nie zasnę. Boje się że stracę dziecko. Strasznie się tego boję. Monika.o co u Ciebie? Odezwij się

Ja też nocka zarwana, z kolei ja boję się że bedę miała ciężka depresje i samobojstwo popelnie, teraz mam wrazenie jakby sertralina nasilala objawy.......mam takie wyrzuty sumienia patrzac na moja corke i wiedzac ze mam dzidziusia w brzuchu:( dzisiaj mam spotkanie z psychologiem

reklama
Nie wezcie mnie za jakąś nienormalną, ja wiem jak sobie radzić z takimi emocjami ale ostatnio jestem tak spięta że nie daje kompletnie rady.....

Do góry