reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Ja to chyba lęki ostatnio mam codziennie. Nie wspomnę już również o wyrzutach sumienia. Bardzo boję się o dziecko. Jak widzę reklamy Świąteczne zalewam się łzami... ze szczęścia ale... i strachu.

Ja to chyba lęki ostatnio mam codziennie. Nie wspomnę już również o wyrzutach sumienia. Bardzo boję się o dziecko. Jak widzę reklamy Świąteczne zalewam się łzami... ze szczęścia ale... i strachu.
A zaczełas brac hydro? Biedna jestes, trzymaj sie jakos... Wiemy jak się czujesz i chyba zadne słowa nie beda odpowiednie..

Monika.o: nie biorę hydro, ale dziękuję za słowa otuchy.
Ewlinkal: A Ty Kochana jak się czujesz?
Wczoraj było troche lepiej, dzisiaj ciągle lęki i płacz. Mam nadzieje, że jak urodzimy i weźmiemy to maleństwo nerwica przejdzie. Tylko co do tego czasu? Nie mam z kim pogadać, bo mam skoro jestem w ciąży i mam kochanego wspierającego męża to jak moge mieć problemy

Ewlinkal: Ja również lęk i płacz :( z tego wszystkiego naczytałam się na Internecie jak to nerwica źle wpływa na rozwój dziecka i sobie tylko dołożyłam. Ja też nie mam z kim pogadać. Czuje że nikt mnie nie rozumie:(

Ewlinkal: a rozmawiałaś na ten temat ze swoim ginekologiem albo psychiatrą? Od którego tygodnia ciąży źle się czujesz?

reklama
Do góry