reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej[emoji57] ja się porodu nie boję, tak mi się wydaje ale podświadomie coś mnie tak wkurza, że wczoraj wieczorem nie mogłam się uspokoić i serducho waliło i gorąco i cholera wie co jeszcze.... Ja mam termin na poniedziałek więc boję się hydroksyzyne zabrać, chociaż ta moja dawka jak dla kury pewnie by szkody nie zrobiła.... Dzisiaj jest w miarę, zobaczymy jak będzie wieczorem....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej[emoji57] ja się porodu nie boję, tak mi się wydaje ale podświadomie coś mnie tak wkurza, że wczoraj wieczorem nie mogłam się uspokoić i serducho waliło i gorąco i cholera wie co jeszcze.... Ja mam termin na poniedziałek więc boję się hydroksyzyne zabrać, chociaż ta moja dawka jak dla kury pewnie by szkody nie zrobiła.... Dzisiaj jest w miarę, zobaczymy jak będzie wieczorem....

Już na poniedziałek termin ale masz fajnie ja bym chciała już być po bo strasznie się boję i ciągle się zastanawiam jaki poród wybrać. A ty DaWo jaki poród wybierasz?

Sn, jutro ma komunię siostry córka i jako matka chrzestna powinnam tam być i sama nie wiem co robić......

Zależy jak będziesz się czuć jesteś w ciąży do tego nerwica to chyba zrozumieją jak nie przyjdziesz. Są rzeczy ważne i ważniejsze

Cześć dziewczyny co tu tak cichutko. Jakoś mi tak smutno i dziwnie jak żadna nie pisze. Co u Was słychać?

hej iwi a u mnie znów tak na dwa razy... juz czułam się kilka dni trochę lepiej a teraz znów bym tylko lezala. znów się czuje słabo i mam straszne mdlosci; ( juz mam powOli dość tego; (

Dziewczyny strasznie pokłóciłam się z mężem przed 24:00. Poszło o to że za późno przyszedł od kolegi i minimalnie przesadził z alkoholem. Nie wytrzymałam i uderzyłam go w policzek :( Powiedział mi że jestem nadpobudliwa(chociaż użył tu przekleństwa) i że między nami koniec. Tak strasznie się kłóciliśmy no i oczywiście też się zdenerwowałam że boję się czy to jakoś nie wpłynęło na mojego synka.
Proszę napiszcie czy miałyście takie sytuacje w ciąży i czy z dzieckiem było wszystko ok. Bochyba zwiariuje

reklama
Z napitym się kłócić i jeszcze bić... Iwi zaczynasz znowu szukać dziury w całym, tylko go zniechecasz do siebie, małe już się przyzwyczaiło do matki wariatki więc myślę że nic mu nie zaszkodzi.... Ogarniamy się od poniedziałku

Do góry