reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

no wlasnie:( ale pociesz się ze juz tylko kilka tygodni zostało. ja bym chciała byc juz chociaż w 20 tyg. a tu dopiero 14 się zacznie... ogolnie bardzo niecierpliwa jestem i czekanie na coś to dla mnie wyzwanie . . ale pocieszam się tym żeby ostatni raz poczuc jak to jest nosic w sobie życie bo ma czwarta cesarke juz bym się chyba nie zdecydowała..

A jak poprzednie ciąże dałaś rade bez leków?lepiej przechodziłas?

reklama
pierwsza była jeszcze przed nerwica. wiec spoko a druga Tez odostawialam leki jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży. przez te pierwsze 3 miesiące tez był koszmar jak i teraz w trzeciej. ale dałam rade bez leków... dostałam nawrotu nerwicy w szpitalu kilka dni po porodzie... ; ( Teraz mam nadzieje ze będzie dobrze.

Mam pytanie ruchy dziecka zaczęłam czuc około tygodnia temu teraz jest 20 tc i wydaje mi sie ze jest ich mniej i sa mniej intesywne. Czy to normalne? Mialyscie podobna sytuacje?

[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] tak samo, identycznie.... Nie martw się.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

1495097763-aaaaaa.jpeg

pierwsza była jeszcze przed nerwica. wiec spoko a druga Tez odostawialam leki jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży. przez te pierwsze 3 miesiące tez był koszmar jak i teraz w trzeciej. ale dałam rade bez leków... dostałam nawrotu nerwicy w szpitalu kilka dni po porodzie... ; ( Teraz mam nadzieje ze będzie dobrze.
A powiedz mi w trakcie ciazy bylo znosnie? I co po porodzie wróciłas do leków?

Hej, tak całkiem to po terminie jeszcze nie jestem,ale dzisiaj coś mi serducho wali, ciśnienie 125/83ale puls 122 położyłam się i czekam... Mam nadzieję że mi przejdźie za chwilę [emoji51]

reklama
Dzięki za odpowiedzi pytam o wszytko bo nie wiem czy to normalne. Do ginekolog ide dopiero w poniedzialek.Bedzie to 21 tc mam nadzieje ze bedzie wszystko ok bo teraz mowila ze bedzie badac serduszko. Już kocham tego malego czlowieczka ktory jest we mnie a tak sie balam ze nie pokocham swojego dziecka.Myslenie w ciazy na pewno sie zmienia może dzieki ciazy uda mi sie wyjsc z nerwicy.Moj psychiatra mowil mi dawno ze duzo kobiet dzieci ciazy pozbywa sie depresji czy nerwicy.Mam duzo nadzieje ze bedzie tak ze mna

Do góry