Paulaaa123
Zaangażowana w BB
Mam kompletnie tak samo.. mimo uspokojenia nie jestem w stanie zasnąć. Ciągle płytki sen/czuwający. Do tego stopnia to doprowadziło że zaczęłam później bać się nocy (bo wiedziałam że będzie nieprzespana), a teraz weszły nie do ogarnięcia stany lękowe pewnie spodowane brakiem snu .Narazie drugi dzień wzięłam i faktycznie po nim zasypiam ale po 1,5 godziny się budzę i ten sen jest taki bardzo płytki że wydaje mi się że nic nie śpię ale efekty pewnie za conajmniej 2 tyg. Zobaczymy. Dobrze że choć na trochę zasnę. Dawka 25 mg czyli 1/3 tabl. Mam zwiększyć oo tyg do 50 mg ale może uda się dalej na niższej choć nie pytałam jeszcze czy tak można.. ja już na końcówce ale co przeszłam z tym snem to koszmar! Cała ciążę spałam od nic do max kilkanaście razy 4 godz Hormony chyba rozregulowany mi sen .. nawet w pierwszym trymestrze zamiast spać jak w pierwszej ciąży to ja odwrotnie plus niesamowite mdłości i wymioty całe dnie i noce aż do 5 miesiąca. Żeby tylko dziecko było zdrowe bo od drugiego trymestru brałam już Nasen i teraz to triticcobo już niedawalam rady bez snu a najlepsze jest to że mogłam być mega spokojna i sen nie przychodził mimo zmęczenia i senności..