reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Też brałam citalopram . Na ciaze odstawiłam. Też mam wysokie tętno ale na razie tylko w stresie. A Ty jakie masz?? Co na to Twoi lekarze? Sama musisz ocenić czy dasz radę wytrzymać A jak nie to ja na pewno bym wróciła do leków. Ale w ostateczności oczywiście. Z tym ze ja miałam połowę najmniejszej dawki
Tętno najczęściej w okolicy 100. Ginekolog kazal brać Aspargin, a jeśli chodzi o psychiatre to tak jak pisałam aktualnie zostałam bez opieki :(

reklama
Tętno najczęściej w okolicy 100. Ginekolog kazal brać Aspargin, a jeśli chodzi o psychiatre to tak jak pisałam aktualnie zostałam bez opieki :(
Czyli Aspargin można brać w ciąży ? Jaką bierzesz dawkę ? Ja biorę Asmag, ale to tylko sam magnez bez potasu. Czy ten Aspargin dobrze na Ciebie działa i na tętno też dobrze wpływa ?

Tyłaś na nim? Nie pamietam czy juz sie o to nie pytałam ale rozmawialam z tyloma osobami ostatnio o lekach ze juz nie wiem 😅
Wiesz co ja mam niedoczynność tarczycy i przy tym spowalnia metabolizm. Ale zaczęłam tyc od czasu wykrycia tarczycy. Ale tragedii i tak nie było bo 51 wazylam przed ciążą. A lek brałam dużo wcześniej przed tarczyca i wtedy byłam mega chuda. Nie tyłam

Wiesz co ja mam niedoczynność tarczycy i przy tym spowalnia metabolizm. Ale zaczęłam tyc od czasu wykrycia tarczycy. Ale tragedii i tak nie było bo 51 wazylam przed ciążą. A lek brałam dużo wcześniej przed tarczyca i wtedy byłam mega chuda. Nie tyłam
Ok dziekuje za opinie 😊 od jutra zaczynam i niby od najmniejszej dawki bo 5mg ale sie mega boje ze bede sie zle czuc czy cos a facet wraca jutro juz do pracy z krotkiego urlopu i sie obawiam 😔

reklama
Do góry