L
Lebkuchen_mum
Gość
Ma ktoras z was dziewczyny depersonalizacje/derealizacje? Potrzebuje wsparcia, najlepiej zeby ta osoba znala to uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam na początku zmagan z nerwicą, taką że patrzyłam w lustro i nie wiedziałam kto w nim jest.Ma ktoras z was dziewczyny depersonalizacje/derealizacje? Potrzebuje wsparcia, najlepiej zeby ta osoba znala to uczucie [emoji17][emoji25]
Jak długo trwała i co spowodowało że przeszła?Ja miałam na początku zmagan z nerwicą, taką że patrzyłam w lustro i nie wiedziałam kto w nim jest.
Kochana 6 miesięcy się zmagałam, a przeszła jak zaczęłam brać lekiJak długo trwała i co spowodowało że przeszła?
Nie boisz sie ze wroci jak odstawisz leki? Nie bylo pogorszenia kiedy zaczelas je brac? Jutro mam psychiatre ale boje sie ze mi sie po lekach pogorszyKochana 6 miesięcy się zmagałam, a przeszła jak zaczęłam brać leki
Ja byłam już w takim stanie, że leki od razu tolerował am dobrze. Od czterech dni jestem na mniejszej dawce i już mam pogorszenie, ale kto powiedział, że będzie łatwo.Nie boisz sie ze wroci jak odstawisz leki? Nie bylo pogorszenia kiedy zaczelas je brac? Jutro mam psychiatre ale boje sie ze mi sie po lekach pogorszy
Jakie leki aktualnie bierzesz?Ja byłam już w takim stanie, że leki od razu tolerował am dobrze. Od czterech dni jestem na mniejszej dawce i już mam pogorszenie, ale kto powiedział, że będzie łatwo.
Paxtin 20Jakie leki aktualnie bierzesz?
Nie tyłaś po nim?Paxtin 20
TyłamNie tyłaś po nim?