Skoro lekarz Ci przepisał to bierz. Lepsze to niz ciagly stres dla dzidziusiaHej. Mam od jutra zacząć brać paroxetyne 20mg. Bierze badz brala ktoras w ciazy? Inne z ssri bardzo zle na mnie wplywaja wiec psychiatra zaproponowal te. Twierdzi iz moge je brac, dzidziusiowi nic nie bedzie (jestem w 19 tygodniu) no i generalnie zebym sie nie przejmowala...ale szczerze mowiac to sie boje...jednak wiem ze nie jestem w stanie juz dluzej bez lekow funkcjonowac. Recepte mialam wykupic 2 tygodnie temu ale zwlekalam bo sie balam jednak nie mam wyjscia...
reklama
Złotopolska
Zaangażowana w BB
Reese i jak poradzilas sobie z tym strachem przed wychodzeniem?? Bo przeciez chociazby do ginekologa i do laboratorium na krew trzeba isc ...echhh jakie to trudne i jak te lęki potrafia zmarnowac zycie....
A jakie masz teraz uciążliwe objawy?Hej. Mam od jutra zacząć brać paroxetyne 20mg. Bierze badz brala ktoras w ciazy? Inne z ssri bardzo zle na mnie wplywaja wiec psychiatra zaproponowal te. Twierdzi iz moge je brac, dzidziusiowi nic nie bedzie (jestem w 19 tygodniu) no i generalnie zebym sie nie przejmowala...ale szczerze mowiac to sie boje...jednak wiem ze nie jestem w stanie juz dluzej bez lekow funkcjonowac. Recepte mialam wykupic 2 tygodnie temu ale zwlekalam bo sie balam jednak nie mam wyjscia...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Cały czas kołatania serca, dusznosci, bole glowy, drzenia miesni, derealizacja, depersonalizacja, ataki paniki.A jakie masz teraz uciążliwe objawy?
Ojej współczuję nasiliło się w ciąży ? Czy wcześniej nie byłoCały czas kołatania serca, dusznosci, bole glowy, drzenia miesni, derealizacja, depersonalizacja, ataki paniki.
Straszne to jest. Skąd to się bierze to musisz koniecznie coś braćCały czas kołatania serca, dusznosci, bole glowy, drzenia miesni, derealizacja, depersonalizacja, ataki paniki.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie nasiliło sie. Jest calyczas tak samo z tym ze przed ciaza bralam benzodiazepiny ktore to wyciszały. W ciazy odstawilam takze bardziej to wszystko odczuwamOjej współczuję nasiliło się w ciąży ? Czy wcześniej nie było
L
Lebkuchen_mum
Gość
Wiesz nerwice, zaburzenia lękowe i depresyjne mam cale zycie. Stwierdzone zostaly w wieku 5/6 latStraszne to jest. Skąd to się bierze to musisz koniecznie coś brać
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny wracam od swojej psychiatry. Na tym etapie ciazt nie chce mi zapisywać leków ktorych działanie zacznie się za 3-4 tyg bo wtedy to już będę w terminie. Mówiła mi że mogę sobie doraźnie brać relanium. Wykupie receptę w razie w ale muszę się zastanowić
Podziel się: