reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

O to dokładnie tak jest. Najgorsze jest budzenie się z panika. Staram się głęboko oddychać i powtarzać że to tylko nerwica akd każde ukłucie, ból i panikuje że rodze. Chciałabyn żeby odpuścilo choć na chwilę żeby złapać oddech

reklama
O to dokładnie tak jest. Najgorsze jest budzenie się z panika. Staram się głęboko oddychać i powtarzać że to tylko nerwica akd każde ukłucie, ból i panikuje że rodze. Chciałabyn żeby odpuścilo choć na chwilę żeby złapać oddech
Wierzę biedaku :( wybudzenie się z lękiem jest okropne, człowiek roztrzęsiony, nie wie co się dzieje a serce i głowa wariuje. Trzymaj się dalej tak dzielnie jak do tej pory, już niedługo :)

Dziewczyny a napiszcie mi czy macie lęki przed wychodzeniem z domu?? np na zakupy do lekarza czy spacer?? Ze czujecie straszny lęk i blokade ktora nie pozwala

Dziewczyny a napiszcie mi czy macie lęki przed wychodzeniem z domu?? np na zakupy do lekarza czy spacer?? Ze czujecie straszny lęk i blokade ktora nie pozwala
Ja może nie aż tak, że nigdzie nie jestem w stanie wyjść ale nie jest to łatwe i przeważnie się zmuszam bo najchętniej bym dziczała w domu :(
Teraz jeszcze jakiś marny czas dla mnie nastał bo fatalnie się czuję i nigdzie nie chcę wyjść, nawet przed dom. Wczoraj sobie poszalałam z jedzeniem jak idiotka, nie myśląc o podwójnych konsekwencjach dodając jeszcze mój wielki problem z jelitem drażliwym. Miałam taką ochotę na wszystko co widziałam, że wymieszałam wszystko co możliwe i to jeszcze na samą noc no i... nie pospałam prawie w ogóle, całą noc dostawałam świra bo tak mi brzuch rozdymało że myslałam, że oszaleję, a tu nic za bardzo nie mogłam zazyc, tylko espumisan :( Teraz jest ciut lepiej, choć nadal brzuch jak balon i jeszcze cały brzuch mnie ciągnie, męczy i boli :( A najgorsze jest to że już sama nie wiem na ile mi się to dzieje z nerwów, na ile od ciąży, choć wczorajsze obżarstwo na pewno nie pomogło. W nocy było tak ciężko, że aż zaczęłam się bać żeby to nie zaszkodziło dziecku, tak ogromne wzdęcia, skręcanie aż w brzuchu :( Miałam jeszcze poczekać z wizytą u lekarki, bo cóż to jest 4 tydzień ale chyba się zapiszę bo sie denerwuję czy wszystko jest ok.

Hej. Mam od jutra zacząć brać paroxetyne 20mg. Bierze badz brala ktoras w ciazy? Inne z ssri bardzo zle na mnie wplywaja wiec psychiatra zaproponowal te. Twierdzi iz moge je brac, dzidziusiowi nic nie bedzie (jestem w 19 tygodniu) no i generalnie zebym sie nie przejmowala...ale szczerze mowiac to sie boje...jednak wiem ze nie jestem w stanie juz dluzej bez lekow funkcjonowac. Recepte mialam wykupic 2 tygodnie temu ale zwlekalam bo sie balam jednak nie mam wyjscia...

ja tak miałam. Nie wyszłam przez 3 miesiace...

Hej. Mam od jutra zacząć brać paroxetyne 20mg. Bierze badz brala ktoras w ciazy? Inne z ssri bardzo zle na mnie wplywaja wiec psychiatra zaproponowal te. Twierdzi iz moge je brac, dzidziusiowi nic nie bedzie (jestem w 19 tygodniu) no i generalnie zebym sie nie przejmowala...ale szczerze mowiac to sie boje...jednak wiem ze nie jestem w stanie juz dluzej bez lekow funkcjonowac. Recepte mialam wykupic 2 tygodnie temu ale zwlekalam bo sie balam jednak nie mam wyjscia...

Paroksetyny nie powinnaś brać, Może spowodować wadę serduszka u dziecka

reklama
Do góry