Klara28
Fanka BB :)
Tylko, że ja te bóle pleców miałam jeszcze przed ciążą, więc to raczej nie jest powiązane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko, że ja te bóle pleców miałam jeszcze przed ciążą, więc to raczej nie jest powiązane.
Ja tak mam często w nocy jak wstaje siusiu, a pozniej wracam do łóżka to nie moge zasnąć bo kołatania serca i bol klatki piersiowej... Straszne uczucie, a rano ten okropny niepokój.Hej[emoji53]Znowu budzę się ze ściągniętą klatką piersiową, szybkim biciem serca i niepokojem... Nienawidzę tego!!! Też tak macie?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Może od nerwów też, ale to jedna z zalet ciąży.... Pewnie jedno i drugie[emoji3] a w którym tc jesteś bo mi umkła ta wiadomość.Tylko, że ja te bóle pleców miałam jeszcze przed ciążą, więc to raczej nie jest powiązane.
Być może, ale muszę przyznać, że jest to bardzo męcząceMoże od nerwów też, ale to jedna z zalet ciąży.... Pewnie jedno i drugie[emoji3] a w którym tc jesteś bo mi umkła ta wiadomość.
31 a do tych pleców to się przyzwyczaj lepiej, czasami jest parę dni spokój ale jak bolą to ciężko jest się ruszać aż się nie rozchodzisz.Być może, ale muszę przyznać, że jest to bardzo męczące
Ja jestem w połowie 12 tc, a Ty?
Porażka, ale dzięki za info31 a do tych pleców to się przyzwyczaj lepiej, czasami jest parę dni spokój ale jak bolą to ciężko jest się ruszać aż się nie rozchodzisz.
No właśnie najbardziej denerwujące jest to że nie możemy cieszyć się naszym stanem jak każda inna kobieta w ciąży tylko przez te nasze nerwy ciągle się nakrecamyMogę ci powiedzieć że wydaje mi się że drugi trymestr jest bardziej spokojny, trzeci jak już dziecko jest coraz większe i uciska na wnętrzności to już szukasz przyczyny, że tu cię boli, tu dusi.... Boję się tego [emoji53] moja ma teraz 1700, a już ją czuję pod żebrami, a jak będzie miała 3,5 kg to chyba od kolan do obojczyka będzie dusić [emoji40]