reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Hej[emoji53]Znowu budzę się ze ściągniętą klatką piersiową, szybkim biciem serca i niepokojem... Nienawidzę tego!!! Też tak macie?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam często w nocy jak wstaje siusiu, a pozniej wracam do łóżka to nie moge zasnąć bo kołatania serca i bol klatki piersiowej... Straszne uczucie, a rano ten okropny niepokój.

31 a do tych pleców to się przyzwyczaj lepiej, czasami jest parę dni spokój ale jak bolą to ciężko jest się ruszać aż się nie rozchodzisz.

Porażka, ale dzięki za info :)
Właśnie wróciłam z pracy do domu parę kroków do góry po schodach i mega zadyszka nie mogę złapać tchu nie cierpię tej nerwicy :/

PS. Zazdroszczę że już masz bliżej do końca :)

Mogę ci powiedzieć że wydaje mi się że drugi trymestr jest bardziej spokojny, trzeci jak już dziecko jest coraz większe i uciska na wnętrzności to już szukasz przyczyny, że tu cię boli, tu dusi.... Boję się tego [emoji53] moja ma teraz 1700, a już ją czuję pod żebrami, a jak będzie miała 3,5 kg to chyba od kolan do obojczyka będzie dusić [emoji40]

Mogę ci powiedzieć że wydaje mi się że drugi trymestr jest bardziej spokojny, trzeci jak już dziecko jest coraz większe i uciska na wnętrzności to już szukasz przyczyny, że tu cię boli, tu dusi.... Boję się tego [emoji53] moja ma teraz 1700, a już ją czuję pod żebrami, a jak będzie miała 3,5 kg to chyba od kolan do obojczyka będzie dusić [emoji40]

No właśnie najbardziej denerwujące jest to że nie możemy cieszyć się naszym stanem jak każda inna kobieta w ciąży tylko przez te nasze nerwy ciągle się nakrecamy :(
Ale wierzę, że będzie dobrze pomysł ze juz niedługo corcia będzie z Tobą być może wtedy wszystkie niepokoje miną :)

Dzisiaj obudziłam się z zwrotami głowy i już się martwię jak będzie wyglądał mój dzień w pracy :(
Eh jak tu z tym walczyć jak żyć normalnie?
Dziewczyny piszcie proszę każdy wasz post może być pomocny.

reklama
Do góry