reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

elusl - jak jestes tydzien po terminie to na oddział przyjmuja BEZ skierowania - wiem, bo przerabialam - nie masz po co iśc do Ruta, na wszelki wypadek mozna zadzwonic na IP i sie upewnic, w maju tak dzialalo - w 42 tygodniu poszlam i mnie przyjeli i nikt nie marudzil - ta najwredniejsza połozna miala chyba inna zmiane. Moja lekarka tak mi kazala - jak nie urodze do konca 41 tygodnia mam isc na IP o 8 rano, bo wtedy one lecą przyjecia planowe i sa tam 2 czy 3 i szybko leci.

I ja o zielonogorskim szpitalu powiem tyle, że gdyby nie szybka decyzja o cc nie wiem co by było - po 2 dniach oxy p[rzebili mi pecherz plodowy i jak wody odeszly to pepowina zacisnela sie dwukrotnie wokol synka. Nie kombinowali nic tylko od razu cc - maja do tego mozliwości i to jest najwazniejsze.

reklama
czesc ! ale bylo dzis pieknie ! uwielbiam sloneczko, taka cieplutka jesien :-)
nie wiem jak przetrwam zime, nie lubie zimyyy buuu :eek:

co tam zielonogorzanki :-) ? co porabiacie ? ja oczekuje na kolacje bo sie piecze i marze o piwku ;-)

No właśnie tak jak pisze Flaurka, nam też o tym mówili na szkole rodzenia, jak skończy się 41 tc to można bez problemu sie zglosic na porodówkę. oni juz tam będą sprawdzać co da się zrobic.

Cortina to co zajadałaś na kolację :) szukam pomysłu :D

Witam was. ;)
Mam małe pytanie. Otóż mieszkam w Nowej Soli i postanowiłam zakupy dla mojej małej zrobić właśnie w Zielonej Górze. ;)

Poszukuje hurtowni czy czegoś w tym rodzaju - gdzie można kupić kosmetyki dla dziecka, ubranka, zabaweczki, rzeczy do higieny dla małej - No i fotelik samochodowy (bo w hurtowni chyba można takie coś kupić? :confused:) Więc jak byście mogły to doradzcie mi kilka sklepów albo właśnie coś takich hurtowni u was w mieście. - Jak można, to od razu z ulicami. I jak jakaś była w tej hurtowni/sklepie - to może jakiś komentarz do asortymentu i cen?

Z góry dziękuje. ;))

reklama
smyk w fokusie jeszcze jest :-)

ja polecam Bobasa duzy wybor, przystepne ceny, mila obsluga szczegolnie na gorze sklepu :-)

jeszcze jest Ekspert dzieciecy - ta mozna kupic w dobrej cenie porzadny fotelik bo przeceny maja
Dziecięcy Ekspert
ul. Gen. Sowińskiego 30a
Zielona Góra

i Tobi
ul. Przyleśna 1 :cool2:

Do góry