Flaurka
Fanka BB :)
elusl - jak jestes tydzien po terminie to na oddział przyjmuja BEZ skierowania - wiem, bo przerabialam - nie masz po co iśc do Ruta, na wszelki wypadek mozna zadzwonic na IP i sie upewnic, w maju tak dzialalo - w 42 tygodniu poszlam i mnie przyjeli i nikt nie marudzil - ta najwredniejsza połozna miala chyba inna zmiane. Moja lekarka tak mi kazala - jak nie urodze do konca 41 tygodnia mam isc na IP o 8 rano, bo wtedy one lecą przyjecia planowe i sa tam 2 czy 3 i szybko leci.
I ja o zielonogorskim szpitalu powiem tyle, że gdyby nie szybka decyzja o cc nie wiem co by było - po 2 dniach oxy p[rzebili mi pecherz plodowy i jak wody odeszly to pepowina zacisnela sie dwukrotnie wokol synka. Nie kombinowali nic tylko od razu cc - maja do tego mozliwości i to jest najwazniejsze.
I ja o zielonogorskim szpitalu powiem tyle, że gdyby nie szybka decyzja o cc nie wiem co by było - po 2 dniach oxy p[rzebili mi pecherz plodowy i jak wody odeszly to pepowina zacisnela sie dwukrotnie wokol synka. Nie kombinowali nic tylko od razu cc - maja do tego mozliwości i to jest najwazniejsze.