reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

Elus ? mam nadzije ze mi nie odpiszesz bo jestes w spzitalu hahaha :-p:-D

bylam dzis w Ekspercie dzieciecym wyprzedaja zabawki i czapeczki w rozmaitych rozmiarach za grosze ! ale mini czapek nie bylo wyboru dla chlopca i nie kupilam buuuu !

kupilam sobie za to rewelacyjna torbe do wozka ! taka o jakiej marzylam w lepszej cenie nie w necie :cool2:

reklama
a taka sliczna torbe wozkowa nabylam :D
Torba Flexi Bag
jeszcze chyba zakupie spiworek do spacerowki bo akurat sa w dobrej cenie, musez z mezem przedyskutowac czy synowi pomaranczowy spiwor bedzie pasil ;) pomarancz dla chlopaka ? moze chyba byc co ?

fajna torba, fajna:-) ja zastanawiam się nad torbą z przewijakiem (muszę przemyśleć, bo to jednak spory wydatek) - póki co mam taką zwykłą z przegródkami do kompletu do wózka. a śpiworki po ile chodzą teraz w ekspercie, my ostatnio kupiliśmy jakiś w dariuszu, niecałą stówkę daliśmy.
pomarańcz dla chłopaka może być, ale taki wg mnie ciemniejszy:-)

edit: tak patrzę właśnie, że ta twoja też ma przrewijak :D - ile dałaś?

torba ma jeszcze w zestawie termoopakowanie i jest mega wielka :)
a spiworki bebe confort po 140zl takie typu mumia
http://www.pasaz.v10.pl/img/zdjecia/p/06/5b/065be27f66c4b3379a0aa8799a9a1587.jpg nie wiem kurde czy kupowac ten pomarancz :( jeste jeszcze kremowy i granat ale mi do czarnego wozka nie pasuja :(
a do gondoli mam taki
http://www.ebaby.it/images/detailed_images/baby cocoon total black.jpg
jak bedzie mega zimno w lutym to wsadze go do fotelika bo pasuje albo odbiore mlodego w gondoli a w srodek ten spiwor, w tym roku to w lutym chyba bylo po -20 pare st nie ?

cortina a jakie zabawki byly poprzeceniane? a czapki -50% tak jak wczesniej? oni likwiduja ten sklep czy o co chodzi? aha i jeszcze jak u nich z butami, maja jakies promocje teraz jeszcze na kozaki?

Czapki 5szt. 10 zl chyba tak slyszlam jak babka do klientki mowila :) ogolnie tam jest karta czapki 5, 10, 15 zl przy wejsciu :) dla dziewczynek jest wybor wiekszy.
zabawki takie dla maluchow typu grzechotki, zawieszki i cos dla starszakow firmy Tolo jakies pamperki z samochodzikami, nie przygladalam sie dokladnie niestety bo wpadlam po co innego ;)

a z butow nie zostalo jzu nic, jakies kalosze staly byla wyprzedaz 5 par za 100zl wiec babeczka mowi ze meksyk byl i szybko wszystko poszlo ;) primigi, geoxy w takiej cenie to za darmo normalnie ! pewnie teraz na allegro mozna je kupic za mega ceny :[

ten dziecięcy ekspert to jest zagadka... jak jakiś czas temu dowiedziałam się od kumpeli, której znajoma tam pracuje, o tej pierwszej wyprzedaży, to nie zapowiadało się na likwidację sklepu, ale fakt, sam personel nie wiedział skąd ta wyprzedaż. jak pojechałam na zakupy, to przy kasie pytałam jeszcze o ceny wybranych rzeczy, to kilka okazało się być z nowej kolekcji, więc stwierdziłam, że pewnie żadnej likwidacji sklepu nie ma... a tu kolejna wyprzedaż i kolejna, hmmm... no nic, nie ma co się zastanawiać, najważniejsze, że nasze portfele dzięki tym wyprzedażom za wiele nie stracą:-):-):-)

reklama
z tego co mi pani sklepowa mowila to oni rezygnuja z butow, ciuchow i beda sprzedawac wylacznie wozki i foteliki, maja miec jakies nowe firmy ktorych nikt w ZG nie ma ale najpierw musza sie wyzbyc tego co na sklepie zostalo :)

moje pierwsze dziecko tam w ciuchy obkupowalam, mieli fajne ciuszki i mega wybor zawsze ale teraz wydaje mi sie ze Fokus ich "zjadl" ;)

Do góry