reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

reklama
:D:D:D Zdałam:D
Maluch dopiero sie uaktywnił po egzaminie :) ale to chyba ze sie głodna zrobilam :p:p.
Z tego wszystkiego kupiłam sobie dwa zestawy szklanek :D w nagrodę dal super drajwera :p:p

Pozdrowka

hej dziewczyny:) w sb byłam w szkole rodzenia na weekendowym kursie i trochę się uspokoiłam:) dzięki zajęciom troszkę inaczej spojrzałam na czekający mnie poród - bardziej optymistycznie:) mam nadzieję, że wystarczy mi tego optymizmu i Wam go także życzę:) a dziewczyny jak macie okazję to pójdźcie - nawet na taki krótki, bo według mnie warto:)
Mysiochomis - gratulację :) prawko to bardzo przydatna rzecz:)

Mysiochomis - gratuluję, wiedzialam, ze zdasz! :-)))

awokado -w jakiej szkole kurs wybralas?:-) my mielismy isc, ale tylko tak dla "rozrywki", bo na codzien na szczescie mam duzo informacji i spokoju w kwestii porodu. :-)

My byliśmy w szkole rodzenia przy szpitalu. Będzie jeszcze druga część tego kursu 21.01. - będziemy wówczas zwiedzać porodówkę i rozmawiać o pielęgnacji noworodka, pierwszej kąpieli:) Pozdrawiam

dziewczyny, to nie mój wątek, ale postanowiłam napisać i podzielić się z wami linkiem do bardzo fajnego filmu o życiu płodowym dziecka =) może już widziałyście - film o dziwo jeszcze na onet.vod a sama go pierwszy raz oglądałam jeszcze przed ciążą :p
Życie przed życiem - Film Online - Onet Vod "Życie przed życiem" szczerze polecam =)

pozdrawiam i szczęśliwych rozwiązań życzę =)

reklama
ja tez oglądałam:) przynajmniej mialam chwilkę aby pomyśleć o cudowności poczęcia:) rzeczywiście to niezwykłe, że z dwóch małych cząstek powstaje nowe życie:) warto obejrzeć:)

Do góry