reklama
Hej ja mam wizytę jutro. Dziś miałam straszną przygodę. Od kilku dni jestem przeziębiona i miałam małe krwawienie z nosa, ale wiem, że w ciązy to się zdarza. Ale dziś dostałam takiego krwotoku, że myślałam, że wyląduje na pogotowiu. Na szczęście mój mąż był w domu, ale sama pewnie bym spanikowała. miałyście tak kiedyś??
Miłego dnia
Miłego dnia
MantaZG
Fanka BB :)
awokado - mi praktycznie co drugi dzien pekają naczynka w nosie i lekko przybrudzam chusteczki... a krwawienia mialam juz kilka razy w czasie ciąży organizm jakby nie patrzec nieco oslabiony mamy w ciąży... do tego bardzo się wysila, pompujemy wiecej krwi itp. nie martw się na zapas. jezeli bedzie sie to powtarzalo... i np. dojdą zawroty głowy itp.wtedy powiedz swojemu lekarzowi o tym na wizycie zebys byla spokojniejsza))) ja to mojego lekarza przygniatam kilogramami pytań, hehe)) trzymam kciuki za wizytę;-))))
MantaZG - dziękuję, pocieszyła mnie Twoja odpowiedź Twoja dzidzia jest już dość duża jestem ciekawa ile waży mój maluszek wiesz, ostatnio bardzo przeszkadza mi to, że przez mój coraz większy brzuch nie widzę swojego dołu, to bardzo dziwne uczucie Pozdrawiam Cię serdecznie
hej ja wczoraj miałam wizytę u lekarza. Nasz maluszek ma się dobrze i waży 1260 gramów Rosną nasze dzieciaczki jak na drożdżach MantaZG czy Twoja dzidzia jest już ułożona jak do porodu??? ja jestem w 28 tygodniu i na razie mały leży miednicowo, zastanawiam się kiedy się odwróci?? Pozdrawiam
reklama
MantaZG
Fanka BB :)
tak...jest już ułożona, ale może się jeszcze poodwracać parę razy jak znajdzie na to siły i chęci:-)))) może być tak, że do 35 tyg będzie ułozona ładnie, a w 36 tyg nagle mi się odwróci :-))) róznie to bywa. To, że mi sie ulozyla teraz ladnie i tak jest od miesiaca nie przesądza nic... a szkoda... moglaby tak zostac do 40 tyg i sie ladnie, zgrabnie, raz raz urodzic super, ze z malenstwem wszystko dobrze:-))))
Podziel się: