reklama
Mysiochomis
:*
Na te święta nic nie robiłam a na twarz padam jak po jakimś maratonie do sylwka jakoś odpocznę takie nic nierobienie jest strasznie męczące...
Mysiochomis
Sylwek w knajpie, na szczęście obok mojego domu więc szybko będę w łóżku. Mam nadzieję że wytrzymam choć do tej trzeciej bo mnie mój chłop to zabije jak go z impry wyciągnę... Ale jestem dobrej myśli, buty mam niskie, brzucha też nie mam więc... a co z Wami drogie Panie
MantaZG
Fanka BB :)
My w tym roku w domu, albo 200 m dalej u znajomych - to jednak wielka niewiadoma, bo ja jednak bęben mam juz dość pokaźny i od paru dni strasznie bolą plecy.... po za tym od godz 19 jestem juz senna i nie ma sensu z nikim się umawiać, bo moge nie dotrzeć Wszelkie bary wykluczamy, bo maleństwo dość agresywnie reaguje na hałasy takie i pewnie skopałaby mnie niemilosiernie - nie mam sumienia drażnić
Nie ukrywam, ze poszlabym potanczyc troszeczkę, bo bardzo lubiłam. No, ale to moze kiedyś jak mi dzidzia pozwoli wyjść)
gdzie reszta mam się zagubiła??
;-))))
Nie ukrywam, ze poszlabym potanczyc troszeczkę, bo bardzo lubiłam. No, ale to moze kiedyś jak mi dzidzia pozwoli wyjść)
gdzie reszta mam się zagubiła??
;-))))
cześć dziewczyny ja też jestem padnięta po świętach i oczywiście objedzona na sylwestra chcieliśmy pójść do znajomych ale też nie wiem, czy dam radę, bo ostatnio męczę się nawet oddychając najchętniej to poleżałabym w łóżku pozdrawiam
Mysiochomis
Żyjecie Dziewczyny???
Bo ja jakoś nie bardzo czuję się jak na jakimś kacu... to chyba przez ten paskudny sok co nam dali
Na Sylwku mieliśmy fajnych ludzi przy stoliku koleś Włoch i jego żona w siódmym miesiącu ciąży to sobie pogadałyśmy trochę Było super tylko że po fajerwerkach trzeba było już iść do domu bo mojemu Ciachu smalec zaszkodził ( ale chyba by każdemu zaszkodził talerz chleba ze smalcem )
WSZYSTKIEGO DOBREGO NA TEN NOWY ROK DROGIE PANIE
Bo ja jakoś nie bardzo czuję się jak na jakimś kacu... to chyba przez ten paskudny sok co nam dali
Na Sylwku mieliśmy fajnych ludzi przy stoliku koleś Włoch i jego żona w siódmym miesiącu ciąży to sobie pogadałyśmy trochę Było super tylko że po fajerwerkach trzeba było już iść do domu bo mojemu Ciachu smalec zaszkodził ( ale chyba by każdemu zaszkodził talerz chleba ze smalcem )
WSZYSTKIEGO DOBREGO NA TEN NOWY ROK DROGIE PANIE
Mysiochomis
Laski dzis dowiedziałam się że siedzi we mnie Pasożytek płci męskiej także od dziś mówimy do Babola Gabriel... a i chyba z wrażenia to mi brzuch wyskoczył (wypadało by w 20tc )
Gabriel jest zdrów i wszystko ma na miejscu. teraz juz wiem że w koło pępka to on mnie z dyńki uderza skubany
Gabriel jest zdrów i wszystko ma na miejscu. teraz juz wiem że w koło pępka to on mnie z dyńki uderza skubany
reklama
MantaZG
Fanka BB :)
awokado - czuję się dokładnie tak samo jak Ty. My to sie mamy
Mysiochomis -gratuluję chłoptasia ;-))) niech Ci zdrowo rośnie ten brzuszek:-))... ja rosłam od początku ciąży.
i ja Wam życzę , by ten nowy rok był wspaniały i żeby wszystko było po waszej myśli;-)
Mysiochomis -gratuluję chłoptasia ;-))) niech Ci zdrowo rośnie ten brzuszek:-))... ja rosłam od początku ciąży.
i ja Wam życzę , by ten nowy rok był wspaniały i żeby wszystko było po waszej myśli;-)
Podziel się: