reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

reklama
ooo ja tak kazdego dnia sie czuje teraz... dokladnie jak po maratonie...
a tyyyle bym chciala porobic jeszcze - jednak nie mam sily prawie na nic.
denerwujące:)
a jak plany na sylwestra?:)

Sylwek w knajpie, na szczęście obok mojego domu więc szybko będę w łóżku. Mam nadzieję że wytrzymam choć do tej trzeciej bo mnie mój chłop to zabije jak go z impry wyciągnę... Ale jestem dobrej myśli, buty mam niskie, brzucha też nie mam więc... :) a co z Wami drogie Panie :D

My w tym roku w domu, albo 200 m dalej u znajomych - to jednak wielka niewiadoma, bo ja jednak bęben mam juz dość pokaźny i od paru dni strasznie bolą plecy.... po za tym od godz 19 jestem juz senna i nie ma sensu z nikim się umawiać, bo moge nie dotrzeć:) Wszelkie bary wykluczamy, bo maleństwo dość agresywnie reaguje na hałasy takie i pewnie skopałaby mnie niemilosiernie - nie mam sumienia drażnić:)
Nie ukrywam, ze poszlabym potanczyc troszeczkę, bo bardzo lubiłam. No, ale to moze kiedyś jak mi dzidzia pozwoli wyjść;))

gdzie reszta mam się zagubiła??
;-))))

cześć dziewczyny:) ja też jestem padnięta po świętach:) i oczywiście objedzona :) na sylwestra chcieliśmy pójść do znajomych ale też nie wiem, czy dam radę, bo ostatnio męczę się nawet oddychając:) najchętniej to poleżałabym w łóżku:p pozdrawiam

Żyjecie Dziewczyny???
Bo ja jakoś nie bardzo :p czuję się jak na jakimś kacu... to chyba przez ten paskudny sok co nam dali :p
Na Sylwku mieliśmy fajnych ludzi przy stoliku:) koleś Włoch i jego żona w siódmym miesiącu ciąży :D to sobie pogadałyśmy trochę :) Było super tylko że po fajerwerkach trzeba było już iść do domu bo mojemu Ciachu smalec zaszkodził ( ale chyba by każdemu zaszkodził talerz chleba ze smalcem :p )

WSZYSTKIEGO DOBREGO NA TEN NOWY ROK DROGIE PANIE :)

hej:) ja też czuję się średnio... nie dość że męczy mnie katar i bolące gardło to robie się coraz cięższa i jest mi coraz ciężej...:(

Ja też życzę wszystkim wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok i dużo siły:)

Laski dzis dowiedziałam się że siedzi we mnie Pasożytek płci męskiej :D:D także od dziś mówimy do Babola Gabriel... a i chyba z wrażenia to mi brzuch wyskoczył (wypadało by w 20tc :p)

Gabriel jest zdrów i wszystko ma na miejscu. teraz juz wiem że w koło pępka to on mnie z dyńki uderza skubany :p

reklama
awokado - czuję się dokładnie tak samo jak Ty. My to sie mamy:)

Mysiochomis -gratuluję chłoptasia ;-))) niech Ci zdrowo rośnie ten brzuszek:-))... ja rosłam od początku ciąży.

i ja Wam życzę , by ten nowy rok był wspaniały i żeby wszystko było po waszej myśli;-)

Do góry