reklama
hejka u mnie to 25 tydzień ja na szczęście cukier mam w normie, ale miałam łożysko przodujące i musialam leżeć, ale na szczęście się podnosi, więc jest nadzieja, że będzie ok. Nie martw się, u Ciebie też musi być wszystko dobrze, chociaż współczuje Ci tego kłucia Mi jest trochę smutno bo bardzo chciałam zapisać się do szkoły rodzenia i niestety nie ma już miejsc;( ale może spróbuje jeszcze pójść tam osobiście i uprosic jakoś... Boję się porodu, bo to moja pierwsza ciąża Fajnie, że się odezwałaś, Pozdrawiam
MantaZG
Fanka BB :)
super, ze się lozysko podnosi i ze cukier masz dobry
ja tez jestem w pierwszej ciąży.
samego porodu jako tako się nie boję chociaz obawy są.
teraz bardziej skupiam się na diecie cukrzycowej zeby bylo w normie wszystko.
do szkoly rodzenia tez mialam isc no ale w sumie nie mam potrzeby jako takiej.
w prywatnych -platnych miejsca powinny być. a do tych publicznych to trzeba z duzym wyprzedzeniem sie chyba zapisywac
dbaj o siebie
ja tez jestem w pierwszej ciąży.
samego porodu jako tako się nie boję chociaz obawy są.
teraz bardziej skupiam się na diecie cukrzycowej zeby bylo w normie wszystko.
do szkoly rodzenia tez mialam isc no ale w sumie nie mam potrzeby jako takiej.
w prywatnych -platnych miejsca powinny być. a do tych publicznych to trzeba z duzym wyprzedzeniem sie chyba zapisywac
dbaj o siebie
Witaj zazdroszczę Ci spokoju związanego z porodem ja ciągle o tym myślę, zastanawiamy się nad porodem rodzinnym - mój mąż chce brać udział przy porodzie, ja tez chcę żeby przy mnie był, choć mam obawy, jak on to zniesie...
Dbaj o siebie i maluszka pozdrawiam
Dbaj o siebie i maluszka pozdrawiam
Bety72
Witam dziewczyny.
Słuchajcie pilnie (na dziś) potrzebuje luteiny dopochwowej chociaż 6 szt. Recepta jest w drodze z Wrocławia i dojdzie dopiero w poniedziałek - za późno wysłali. Gdyby któraś z Was miała to bardzo proszę o kontakt gg 5276814 lub tel 693580824.
Słuchajcie pilnie (na dziś) potrzebuje luteiny dopochwowej chociaż 6 szt. Recepta jest w drodze z Wrocławia i dojdzie dopiero w poniedziałek - za późno wysłali. Gdyby któraś z Was miała to bardzo proszę o kontakt gg 5276814 lub tel 693580824.
Ostatnia edycja:
MantaZG
ja Luteine kilka miesiecy temu kupowałam bez recepty. :>
placilam ok 20 zł. zdaje się.
z recepta jest to koszt ok 4 zł.
sądzę, że róznica niewielka wiec leć do apteki;-)))
kciuki trzymam
awokado -ten moj spokoj to pewnie tylko teraz, rpzyjdzie co do czego to spanikuję. hehe. My razem z moim Kochanym chcemy rodzic. nie wyobrazam sobie rodzic bez niego. On tez chętny do cięcia pępowiny
No, ale nie wiadomo co nas czeka. w kazdej chwili moze sie okazac przeciez , ze konieczna jest cesarka, a wtedy niestety Luby podczas zabiegu uczestniczyc nie moze.
placilam ok 20 zł. zdaje się.
z recepta jest to koszt ok 4 zł.
sądzę, że róznica niewielka wiec leć do apteki;-)))
kciuki trzymam
awokado -ten moj spokoj to pewnie tylko teraz, rpzyjdzie co do czego to spanikuję. hehe. My razem z moim Kochanym chcemy rodzic. nie wyobrazam sobie rodzic bez niego. On tez chętny do cięcia pępowiny
No, ale nie wiadomo co nas czeka. w kazdej chwili moze sie okazac przeciez , ze konieczna jest cesarka, a wtedy niestety Luby podczas zabiegu uczestniczyc nie moze.
Ostatnia edycja:
MantaZG - Witaj Mam nadzieję, że z maluszkiem czujecie się dobrze a własnie: będziecie mieć chłopca czy dziewczynkę? My czekamy na chłopca. Właśnie jestesmy na etapie wyboru imienia, ale każdy z nas chce inne, więc chyba musimy pójść na kompromis i wybrac zupełnie inne Ja powoli zabieram sie za kompeltowanie wyprawki, Na szczęscie moja siostra ma bliźniaczki, więc dużo odziedziczę Pozdrawiam
Bety72
reklama
MantaZG
awokado -3 roznych lekarzy mowilo, ze dziewuszka, ale ja jestem nieufna na takie informacje Kilka miesiecy temu znajomej tez kilku lekarzy gwarantowalo kobitke, a urodzil sie chłopiec najwazniejsze zeby zdrowy był Bąbel. Ciuszki neutralne mamy raczej czujemy się dosc dobrze... no tylko ta dieta cukrzycowa - ciezko mi sie oswoic do systematycznych posilkow , bo zawsze lubilam jesc wtedy jak milam ochote i ile chcialam z imieniem tez nie mielismy problemu. Juz na początku mielismy wybrane najprostsze imiona i wiecej sie nie zastanawialismy, bo bysmy w zyciu nie wybrali. raz postanowione i tak zostalo, ze Jula, albo Franio.
Bety- dziwne, ze nie chcieli Ci sprzedac ;o moze aptekarke taka wstretna napotkalas na swojej drodze. Luteina jest dostepna bez recepty normalnie. No ale na szczescie w szpitalu wypisali Ci recepte. to super Trzymam kciuki za wszystko!
Bety- dziwne, ze nie chcieli Ci sprzedac ;o moze aptekarke taka wstretna napotkalas na swojej drodze. Luteina jest dostepna bez recepty normalnie. No ale na szczescie w szpitalu wypisali Ci recepte. to super Trzymam kciuki za wszystko!
Podziel się: