reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Jak taki mądry to niech pochodzi tyle miesięcy w ciąży i próbuje nic nie jeść ,zobaczymy jak mu pójdzie (oczywiście dotyczy to lekarza ),dobrze jest być lekarzem imówić takie rzeczy uuhhhh....
Wiolu powiem ci, że facet wie co mówi... Jak miałam podejrzenie o cukrzycę ciążową i powiedział mi co mam jeść a czego nie, stosowałam jego zalecenia przez 3 tygodnie i moja waga stanęła w miejscu, a nie chodziłam głodna...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
IZUNIU żebyś nie pomyślałaże się czepiam ,mój gin z początku podejrzewał mnie o wszystkie dolegliwości jakie były możliwe u kobiety w ciąży a przecież wiesz że raczej do szczupłych nie należe i się pomylił .Jestem zdrowa ,wszystkie badania wychodzą znakomicie i lekarz jest zdumiony .Ostatnio nawet się z nim sprzeczałam że niemożliwe żebym przytyła ,bo nawet nie jem obiadów ,bardzo późno śniadania ale piję bardzo dużo wody mineralnej ,bo sama czuje że akurat to jest mi potrzebne .Zaczął się ze mnie śmiać i powiedział że wierzy mi na słowo ,bo widzi że mam ogrom wód płodowych i wcale sięnie zmniejszają a wręcz przeciwnie .W pierwszej ciązy przytyłam bardzo dużo ale zaraz po porodzie zeszło mi 17 kilo .
Wiolu nie pomyślałam, że się czepiasz... Wszystko zależy od lekarza i od tego jak przekazuje informacje, mój gin podchodzi do wszystkiego humorystycznie "pół żartem pół serio" i przez to bardzo go lubię, bo nie czuję się wogóle zestresowana, nawet jeżeli coś wychodzi w badaniach nie tak...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mój też jest fajnym ginem i z poczuciem humoru ale jak ostatnio weszłam na wagę i powiedział mi że 2 kilo do przodu ,to zaczęłam się z nim sprzeczać ale też żartobliwie .Ale tak jestem z niego bardzo zadowolona i nigdy w życiu nie zamieniłabym tego lekarza na żadnego innego .Podchodzi do każdej pacjentki tak samo i nieważne czy jest stara czy młoda ,jeśli uważa że coś może być nie tak to od razu każe robić badania .Ja w życiu nie miałam robionych tylu badań co on mi każe robić :laugh: :laugh:.Chodzę wiecznie pokłuta ;D ;D
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No nie moge wyjść z podziwu,przez dwa tygodnie przytyłam pół kilograma! Więc od początku 10,5 kg in plus.
reklama