reklama
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Dzieki dziewczynki !
Glownym problemem z okazji tej monstrualnej wagi jest to ,ze nie mieszcze sie juz w zadne ciazowe ciuchy . Musialam kupic kilka nowych sukienek-namiotow . Moj maz stuka sie w czolo ,ze na "kilka dni przed porodem" robie jeszcze zakupy ciazowe . Ale co mam zrobic jesli nie daje rady w nic wcisnac tylka i ze wszystkiego wystaje mi kawalek golego brzucha ???
A dzis idziemy na chrzciny ( strasznie glupi pomysl )
Glownym problemem z okazji tej monstrualnej wagi jest to ,ze nie mieszcze sie juz w zadne ciazowe ciuchy . Musialam kupic kilka nowych sukienek-namiotow . Moj maz stuka sie w czolo ,ze na "kilka dni przed porodem" robie jeszcze zakupy ciazowe . Ale co mam zrobic jesli nie daje rady w nic wcisnac tylka i ze wszystkiego wystaje mi kawalek golego brzucha ???
A dzis idziemy na chrzciny ( strasznie glupi pomysl )
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Wręcz przeciwnie KAJU ,to wspaniały pomysł pójścia na chrzciny .Przynajmniej wyjdziesz z domku i odreagujesz sobie .Ja też ostatnio byłam na komuni ,choć tak jak ty uważałam to za porąbany pomysł ,ponieważ przerażało mnie siedzenie tylu godzin przy stole ale jak się później okazało było bardzo fajnie ,spotkałam dawno nie widzianych znajomych .I wróciłam do do domu bardzo zmęczona ale szczęśliwa .Także twoje wyjście na pewno dobrze ci zrobi
A co ciuchów to ja też ostatnio kupowałam a po wszystkim zaniosę do kuzynki i mi je przerobi
A co ciuchów to ja też ostatnio kupowałam a po wszystkim zaniosę do kuzynki i mi je przerobi
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
juz wrocilam .
Bylo fajnie Zjadlam tyle,ze az peklam ....... ale te chrzciny byly urzadzane w rosyjskiej restauracji i co chwila byly wnoszone na stol nowe i coraz bardziej wymyslne potrawy . Poprostu nie sposob bylo nie sprobowac wszystkiego ( i wziac po kilka dokladek tego co najlepsze ) , a chociaz Kaja pamietala ,ze nawet i bez tych wszystkich dodatkowych kalorii wazy o okolo 10 kg za duzo to moj maly Niko wyciagal po wszystko raczke . No i co ja biedna mialam zrobic skoro dziecko prosilo o kolejna porcje wedzonego lososia ? :
Bylo fajnie Zjadlam tyle,ze az peklam ....... ale te chrzciny byly urzadzane w rosyjskiej restauracji i co chwila byly wnoszone na stol nowe i coraz bardziej wymyslne potrawy . Poprostu nie sposob bylo nie sprobowac wszystkiego ( i wziac po kilka dokladek tego co najlepsze ) , a chociaz Kaja pamietala ,ze nawet i bez tych wszystkich dodatkowych kalorii wazy o okolo 10 kg za duzo to moj maly Niko wyciagal po wszystko raczke . No i co ja biedna mialam zrobic skoro dziecko prosilo o kolejna porcje wedzonego lososia ? :
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A nie mówiłam? :laugh: :laugh:
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Mialas racje
pojscie "miedzy ludzi " poprawilo mi humor .
Acha , no i mialam okazje pochwalic sie publicznie moimi calkiem nowymi ZDERZAKAMI w rozmiarze D :laugh:
pojscie "miedzy ludzi " poprawilo mi humor .
Acha , no i mialam okazje pochwalic sie publicznie moimi calkiem nowymi ZDERZAKAMI w rozmiarze D :laugh:
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Na pewno pięknie wyglądałaś ,a zderzaki później się zmniejszą :laugh:
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
CALE SZCZESCIE ,ze zanim sie zmniejsza to sie jeszcze ZWIEKSZA
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
U mnie na razie są takie same ,tyle że się bardziej ujędrniły (mogłyby takie zostać ale to marzenie) ,po porodzie też na pewno będą większe ale ja nie będe karmić piersią (kiedyś pisałam dlaczego) i powinny szybko wrócić do dawnych rozmiarów
reklama