reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

KajuMaju zobaczysz w ciągu 3 miesięcy znów będziesz wyglądać jak z przed ciąży.Głowa do góry jesteś taką ładną dziewczyną więc nawet dodatkowe kilogramy tego nie zmienią

reklama
:) Dzieki dziewczynki !

Glownym problemem z okazji tej monstrualnej wagi jest to ,ze nie mieszcze sie juz w zadne ciazowe ciuchy . Musialam kupic kilka nowych sukienek-namiotow . Moj maz stuka sie w czolo ,ze na "kilka dni przed porodem" robie jeszcze zakupy ciazowe . Ale co mam zrobic jesli nie daje rady w nic wcisnac tylka i ze wszystkiego wystaje mi kawalek golego brzucha ???

A dzis idziemy na chrzciny ( strasznie glupi pomysl )

Wręcz przeciwnie KAJU ,to wspaniały pomysł pójścia na chrzciny .Przynajmniej wyjdziesz z domku i odreagujesz sobie .Ja też ostatnio byłam na komuni ,choć tak jak ty uważałam to za porąbany pomysł ,ponieważ przerażało mnie siedzenie tylu godzin przy stole ale jak się później okazało było bardzo fajnie ,spotkałam dawno nie widzianych znajomych .I wróciłam do do domu bardzo zmęczona ale szczęśliwa .Także twoje wyjście na pewno dobrze ci zrobi

A co ciuchów to ja też ostatnio kupowałam a po wszystkim zaniosę do kuzynki i mi je przerobi

juz wrocilam .
Bylo fajnie :) Zjadlam tyle,ze az peklam ....... ale te chrzciny byly urzadzane w rosyjskiej restauracji i co chwila byly wnoszone na stol nowe i coraz bardziej wymyslne potrawy . Poprostu nie sposob bylo nie sprobowac wszystkiego ( i wziac po kilka dokladek tego co najlepsze ) , a chociaz Kaja pamietala ,ze nawet i bez tych wszystkich dodatkowych kalorii wazy o okolo 10 kg za duzo to moj maly Niko wyciagal po wszystko raczke . No i co ja biedna mialam zrobic skoro dziecko prosilo o kolejna porcje wedzonego lososia ? ::)

Mialas racje :)

pojscie "miedzy ludzi " poprawilo mi humor .
Acha , no i mialam okazje pochwalic sie publicznie moimi calkiem nowymi ZDERZAKAMI w rozmiarze D :p :laugh:

U mnie na razie są takie same ,tyle że się bardziej ujędrniły (mogłyby takie zostać ale to marzenie) ,po porodzie też na pewno będą większe ale ja nie będe karmić piersią (kiedyś pisałam dlaczego) i powinny szybko wrócić do dawnych rozmiarów :(

reklama
Fajnie KajuMaju ze sie wyrwalas z domku i mialas okazje pojesc to czego w domku na pewno nie masz!!! Ja ide 24.06 na slub i tez juz sie nastawiam na zarelko!!! A co , raz sie zyje!!!

Do góry