reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
U mnie dopiero 13sta sie zbliza. Jeszcze nawet sniadania nie zjadlam . Tak wiec mam troszke czasu.
No ale ta folia to i tak dopiero na PO-urodzeniu . Teraz to i swiety Boze nie pomoze . Balon napompowany malo nie peknie, nie ma co sie sciskac ;)

Proponuję przeźroczystą na całe ciało a na biust i pupę srebrną i KOBIETY NA ULICĘ!!  ( kiedys było kobiety na traktory :laugh:)

ah faktycznie, zapomnaialam, ze Ty to z czasem daleko w tył ;D a tak swoja droga to mopja kuzyneczka wyjechala do USA  a dokladniej do Chicago na kilka miesiecy. sama pisala, ze zmiana czasu, ze ciezko sie przyzwyczaic, ale jakos mi to z glowy wypadlo

dziewczyny a tak poważnie to ja całkiem poważnie mówiłam o tej srebrnej folii .Iza jak sprząta dom owija się tą folią i chodzi w niej kilka godzin ,potem jest spocona jak mysz .Widać jej pomogło

A może by tak po pordzie na golaska na plażę nudystów sie wybrać? :laugh: Chyba by wszyscy pouciekali na mój widok,z brzuchem do kolan,ale przynajmniej by mi za gacie robił i z przodu myche zasłonił ;D

reklama
;D Olu faktycznie niezły pomysł:):)i jaki praktyczny:)nie trzeba wydawac kasy na bikini(przynajmniej dolna czesc :D)Co do tej folii to cos sie przekonac nie moge..:)miala bym wrazenie jakby ktos mial mnie zaraz do piekarnika wlozyc i ustawic na 200 stopni:)hehe :laugh:

Do góry