reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
NIECH SIĘ SZYKUJE DO SZYBKIEJ ŚMIERCI MOJA TEŚCIOWA ,CYCUCHY PÓJDĄ W RUCH JAK TYLKO COŚ ZACZNIE WTYKAĆ
HI HI HI
HI HI HI
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ewan lepiej nie warcz ,jeszcze cię zamkną ,bo pomyślą że masz wściekliznę ,lepsze cycuchy bo kto ci coś udowodni??
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Krecik - oj tak . W sklepie nie wiem co kupic .... nic mi nie pasuje wiec nie kupuje zeby pozniej w domu nie lezalo i sie nie psulo ale jak juz siedze w domu ( i na chwile mi zgaga przejdzie ........ ) to wtedy sobie wymyslam pysznosci ,albo slina mi leci do telewizora lub komputera .
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Znalazlam madry artykul na temat odzywiania sie w ciazy . Wiem,ze troche z reka w nocniku sie obudzilam,bo my juz przeciez prawie na finiszu jestesmy ,ale wlasnie w trzecim trymestrze jest najwazniejsze dobre odzywianie siebie i maluszka.
A to dlatego ,ze dopiero teraz dzidzia nabiera cialka i masy ,a przede wszystkim teraz sie ksztaltuje mozg .
Link :
http://www.lmm.pl/porady/cykle/ciaza-dieta.html
A to dlatego ,ze dopiero teraz dzidzia nabiera cialka i masy ,a przede wszystkim teraz sie ksztaltuje mozg .
Link :
http://www.lmm.pl/porady/cykle/ciaza-dieta.html
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
JAk tak dalej pójdzie to przyłączę się do mordujących cycami... dzisiaj zakupiłam dwa cycniki w rozm. 90 D z czego jeden okazał się po przymierzeniu za mały więc musze pójśc wymienić tylko na co?? A biust to dopiero nam urośnie jak pokarm będzie to co wtedy dwa berety i gumka?? Gdzie się podziało moje skromne 75 B??
A właśnie Wiolu w Nowej Roli są tanie biustonosze do karmienia 29 zł. Ja kupiłam dokładnie taki sam jak tam są tylko, że gdzie indziej (w pawilonach nad Ajką tam koło zająca) za 39zł. I daj mi moja droga namiary na ten sklep z pieluchami... plisss
A właśnie Wiolu w Nowej Roli są tanie biustonosze do karmienia 29 zł. Ja kupiłam dokładnie taki sam jak tam są tylko, że gdzie indziej (w pawilonach nad Ajką tam koło zająca) za 39zł. I daj mi moja droga namiary na ten sklep z pieluchami... plisss
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
K@siek ten sklep jest w rynku u morawskich koło BPH .Mają tam ubranka od niemowlaka po takie większe a także kaszki ,mleka po prostu wszystko.Ja przy moich cały czas się tam zaopatrywałam w pieluchy i kaszki bo u nich było najtaniej .
Dzięki za namiar na biustonosze ,ja też dawno temu nosiłam miseczkę b a teraz c a pewnie jak teraz pójdę to będzie już d ,więc mam czym zabijać :laugh: :laugh:
Dzięki za namiar na biustonosze ,ja też dawno temu nosiłam miseczkę b a teraz c a pewnie jak teraz pójdę to będzie już d ,więc mam czym zabijać :laugh: :laugh:
reklama
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Ja tez przed ciaza zaczynalam od 75B . Marzyly mi sie wtedy cycki z prawdziwego zdarzenia !! Teraz je mam ( 80D) ale przyszedl z nimi w parze wieeeeelki brzuch przy ktorym zupelnie nowe zderzaki niczym nie roznia sie od tych starych-mikroskopijnych.