reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

Teraz to nasze dzieciątka będa dużo przybierać na wadze i dlatego w ostatnim trymestrze odżywianie jest priorytetem. Lekarz mi wczoraj powiedział, że jak jestem głodna to mam wszystko rzucic i jeść...

reklama
Wiolciu, chyba doktor nie miał na myśli lodów :laugh: :laugh: :laugh:

Wiolu , zastap ta zachcianke mlekiem ,jogurtami i bialym serkiem .
Albo zrob sobie domowa mieszanke z jogurtu naturalnego i owocow ( moze byc tez sok ) i zamroz to .

Malenstwo najprawdopodobniej domaga sie wapnia i bialka :)

Oj wapnia to my musimy dużo spożywać bo inaczej posypią nam się ząbki, a tego to już się chyba bardziej nż rozstępów boję ::)

No tak ;D A jak będziemy miały rozstępy to sobie zrobimy przeszczep skóry, a co??!! Jak szaleć to szaleć ;D ;D

reklama
Dziewczyny ale ja jogurtu nie trawię (mdli mnie ) ,tak samo się tyczy sera białego ,jedynie to mleko ale tego nie mogę za duzo ponieważ jak pisałam gdzieś nie będe karmić piersią i nie moge przecholować z mlekiem dlatego biorę dwa razy dziennie wapno. Nieporadziłabym sobie później z pokarmem i z piersiami ,chociaż żałuje że nie będzie mi dane karmić cycem malucha ale niestety biorę takie leki przy których dziecko nie może być karmione piersią

Do góry