reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

Kamilko , nie widac zdjecia obok kazdego postu. Tam gdzie powinna byc twoja buzia albo cos......... Takie zdjecie firmowe :) . Wiesz o czym mowie?

Kreciku , nie wygladasz na duza kobiete. Na wysoka - owszem ,ale nie na wielka babe :)
Ja mam 175 wzrostu i przed ciaza wazylam okolo 57 kg i tez sie czulam WIELKA. No ale jak sobie teraz porownam to okazuje sie,ze nie wiedzialam co to znaczy miec duzo ciala....... ;)

reklama
No widzisz skarbie!!! Ja przy tym samym wzroscie wazylam 65kg!!! To juz bylam wieksza niz ty!!! ;D ;)

Kreciku , nie spie bo u mnie dopiero 20 minut po polnocy. Za wczesnie jak dla mnie.

65kg na 175cm to jest idealnie-prawidlowo , a nie wielko-babskowo ;)

Pocieszasz mnie ale ja zawsze chcialam byc drobniutka, taka typowa dziewusia a bylam traktowana przez moj wyglad chyba jak taki chlopski kumpel!!! Gralam w siatkowke i moja siostra zawsze straszyla mna ludzi ze ich pobije, bo troszke miesni tez zawsze mialam! Mysle ze gdybym byla chdsza to wygladalabym tez bardziej kobieco, a nawet moja dlon jest rowna z dlonia mojego taty, a on nie ma malej raczki!!! Dlatego okreslilam sie jako wielkie babsko.

Bardzo dobrze wiem o czym mowisz ,bo mi przez wysoki wzrost zawsze sie wydawalo,ze jestem babochlopem :)
Dopiero teraz wiem,ze bylam w bledzie ........

A ja melduje tutaj , choc juz w pogaduchach napisalam , ze waze 17kg wiecej! Dobrze ze jednak nie 20kg!!!

Ja niby 15 kg przytylam, a dzis mialam wrazenie, jakbym była jakims ewenementem w przyrodzie i byla grubsza o conajmniej 100 kg - bo w jednym ze sklepów największe rozmiary były na mnie za małe - a co dopiero za miesiac??? Nie wiem na kogo oni szyją te ciuchy - no jezeli sukienka ciązowa z napisem na metce "do 9 m-ca" ma w pasie 85 cm i jest to rozmiar XL - a ja mam w "pasie" - na wysokosci pępka 117 cm - no to nie wiem jaki jest moj rozmiar - chyba XXXXXXXXXXXXXXXL???

reklama
Elpis z ciuchami to jest tak że trzeba przymierzyć bo rozmiar rozmiarowi nie jest równy :)

Do góry