reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

Kto jak kto Iwonko ,ale ty jestes szczuplusienka ! Tylko brzuszek masz ciazowy , no bo jaki inny masz miec w siodmym miesiacu ?:D

reklama
WIEM !
jeszcze troche , jeszcze tylko kilka tygodni ..... i moge sie brac za zrzucanie tluszczu .
Ale u ciebie to po porodzie chyba nie bedzie zabardzo co zrzucac ? :)

Na to licze....ale jak bedzie to nie wiem..narazie 10 na +..mam nadzieje ze bede mogla karmic piersią i ze nie bedzie zadnych problemow....wtedy podobno bardzo szybko mozna wrocic do swoich wymiarów...Koniecznie musze sie zając swoimi udami i tyłkiem(celulit mnie dopadł! :o)A brzuszek...mozliwe ze sam zniknie:):)

ja tam wierze w bajki i mysle,ze wszystko samo zniknie , hahhahhaa

A cellulit to normalka w ciazy . Pij duzo wody-bardzo pomaga .

Czy ktoras z was ma juz rozstepy ?

Zaopatrze sie jutro(w sumie to juz dzisiaj)w wode po zęby:):)A co do rozstepów....to narazie...nic sie nie pojawilo..i mam nadzieje ze sie nie pojawi..Mniej wiecej 2 razy dziennie smaruje sie specjalna oliwką..i staram sie miec w miare nawilzona skóre caly czas.Słyszalam ze czesto rozstepy to sprawa genetycznie uwarunkowana...ze jezeli Twoja mama ich nie miala to Ty tez nie bedziesz miec...Ile w tym prawdy to nie wiem...ale mam nadzieje ze sie choc troche sprawdza..bo moja mama....po trojce dzieci niedoczekala sie zadnego rozstępu...szczęsciara!

faktycznie szczesciara!
Ja niestety nie wiem czy moja mama miala rozstepy ,ale codziennie dokladnie ogladam sie w duzym lustrze czy aby sie os nie pojawilo.

No ale slyszalam tez ,ze jesli tylko zaraz po pojawieniu zacznie sie stosowac odpowiednie kosmetyki NA rozstepy to one maja szanse sie jeszcze pochowac.

Ja oprocz tych co mialam to na razie nowych nie widze! Mialam na piersi (tylko jednej) i to nieduzo i na udach! Najbardziej boje sie tych na brzuchu i mam nadzieje ze mnie omina!!! To czego bardziej niz rozstepow sie obawiam to OKLAPLE CYCKI!!!! Trzeba bedzie sie chyba powaznie za soprt wziac!!!

reklama
Mnie rozstępy się jeszcze nie pojawiły i mam nadzieję że tak zostanie. Celulit melduję jest. Ale co jak co to rekordzistką tu chyba jestem co do kg na +. Uwaga uwaga 17+ :o .Ale mam nadzieję, że uda mi się powrócić do poprzedniej figury.

Do góry